Пускат еднодневни билети за "Kaliakra Rock Fest", EDGUY и CYNIC заместват ANTHRAX и Neаl Morse

28 апр 2009, 10:15 ч. 931 / 13 72
пред./следв.
"Joker Media" разпространиха следното съобщение:

   Еднодневните билети за "Kaliakra Rock Fest 2009", който тази година ще се проведе от 1 до 3 юли в Каварна, ще бъдат пуснати в продажба на 7 май 2009 г – веднага след празниците, съобщават организаторите от Община Каварна и "Joker Media". Те ще могат да бъдат закупени в Билетния център на НДК, и в интернет в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Цената на билета ще е 55 лв. и с този билет ще може да се посети само един от фестивалните дни по избор. Освен еднодневен билет, на същите места може да се закупи и тридневен билет за фестивала с цена 100 лв. [поръчай онлайн], който дава уникална възможност на неговия притежател да стане собственик и да си тръгне от Каварна с чисто нов мотор! Това ще бъде традиционния подарък за един от рок феновете, посетил и трите дни на "Kaliakra Rock Fest 2009".
   Новината за промяна в съпорт бандите, които ще стъпят в Каварна, вероятно няма да се хареса на някои фенове, но други пък ще бъдат изненадани повече от приятно. На мястото на така желаните ANTHRAX, ще стъпи немската пауър метъл банда EDGUY, които забиха подобаващо у нас в края на 2007 г. В Каварна те ще представят новия си албум "Tinnitus Sanctus", който излезе на пазара през м.март тази година. Отпадането на ANTHRAX от фестивала е поради факта, че бaндата и оборудването й няма да успеят да пристигнат на време в България, след участие предишната вечер в Амстердам, въпреки услията на организаторите и огромното желание на самата банда. Другото достойно попълнение към тазгодишния "Kaliakra Rock Fest" - на мястото на Neаl Morse ще видим култовата американска банда CYNIC, които се събраха след 13-годишна раздяла (през 2007). Те тръгнаха на турне преди броени дни и също ще представят последния си албум "Traced in Air" от 2008 г. Това ще бъде първото гостуване на прогресив метълите в България, а на сцената на "Kaliakra Rock Fest" ще стъпят тематично преди DREAM THEATER. В четвъртото издание на "Kaliakra Rock Fest" – единствения по рода си рок фестивал у нас, и този път ще се срещнат световни рок звезди - идоли на не едно поколение рок фенове. На 1 юли в Каварна ще вилнеят хард рокeрите MOTLEY CRUE, а преди тях на сцената ще се подвизава сексапилната Lauren Harris - дъщеря на Steve Harris от IRON MAIDEN, с бандата си. На 2 юли Каварна ще се люлее под жиците на цели три германски хеви и пуър метъл банди - BLIND GUARDIAN, EDGUY и рок легендите SCORPIONS. В заключителната вечер на 3 юли ще ни връхлетят култовите прогресив метъли DREAM THEATER, радващи се на най-верните фенове. Те ще бъдат подкрепени от авангардното звучене на CYNIC, които ще са техен съпорт и в други дати от предстоящото европейско турне на DREAM THEATER.


Коментари   (72)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kosio_montana 5.05.2009 11:21:27 отговори + 0 0
дам,тва е най-слабия фест-така си е.. само едни Мотли Крю(и не съм им особен фен) са нови! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

assassin 29.04.2009 23:12:38 отговори + 0 0
Една,едничка ми беше надеждата...АНТРАКС!Наистина жалко.Лично за мен това е най-слабия фест до момента.
В Каварна какви ли не пауър групи дойдоха,а и продължават да идват,от скучни по-скучни...повръща ми се вече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 29.04.2009 22:28:54 отговори + 0 0
antonow - дам,и аз само за Dream Theater мисля да посетя феста...И честно казано си мислех,че те имат много фенове тук,а май никой не се радва,че идват...
Мислех си,че хората масово ще ходят заради тях...
Все пак идваха преди колко,8 години ? Тогава ги изпуснах,ама сега няма ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

antonow 29.04.2009 20:04:38 отговори + 0 0
аз отивам само за Тиътър,одбре,че пуснаха еднодневни билети! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dementor 29.04.2009 20:02:05 отговори + 0 0
Kooti - 2009-04-28 14:29:36
Антракс пак няма да идват!Боза рок фест!!Тва е ,тая година няма да се ходи.:-((

ами да,добре,че не си взех билет!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Frances 29.04.2009 19:05:04 отговори + 0 0
Lamb of God - поскоро ти си изпий хапчетата против бяс,че пръскаш само злоба като говориш.Изказвах моята гледна точка,никой не съм дразнила.Какво си се заял с мен не знам,ама всеки има право на мнение и не си ти човека,който да ми казва какво да правя.Като не ти изнася,не ми чети мненията,егати....

Anthrax колкото и сериозни да са,са ни прецакали.
Не ги познавам какви са като хора и колко са сериозни,но знам,че Цонко е сериозен и точен човек,щом ги е обявил,значи са имали договор!
Аз му вярвам,за толкова години успя да направи толкова много за нас.Вярно,че предпочита хевита,
ама човека с това си е израснал,все пак покани In Flames,Apocalyptica и Slayer,а те не свирят хеви
Тъй,че някой ден може и Amon Amarth да ни докара, трябва да бъдем оптимисти и да го подкрепяме,за да
продължава да е все така активен и за напред.
А пък за билетите,вие сигурно си го знаете,ама по-добре не прибързвайте,за да не се прецакате при отпадане на групи...И месец след концерта ще има билети,и на самия концерт ще има...По-добре изчакайте,защото такива неща се случват понякога...

Иначе,скъпичко идва 55 на вечер,ама все пак целта е да се посети целия фестивал.Според мен ,за това са направили еднодневните билети неизгодни - за да може повече хора да си вземат 3дневен билет...
Пък и се пак,трябва да спонсориаме Каварна,един ден може и ние да си имаме голям фест,като румънците - с много и най-разнообразни групи )) Аз съм оптимист в това отношение ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2009 17:24:43 отговори + 0 0
Към Мечо Пух: виж всеки нормален фестивал колко групи има и колко пари струва...за пример в Румъния за 4 дена ще свирят над 100+ групи за 140 лева,като присъстват не по-малко известни и интересни имена от всякакви жаннрове...така че,Каварна е един тарикатлък...за 5 години няма грам развитие този фестивал нито като групи,нито като идея,нито като инфраструктура,а цените се увеличават... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 29.04.2009 17:10:41 отговори + 0 0
Аз много искам да отида само на 2-ри и 3-ти,някой знае ли дали ще има двудневни билети като миналата година,защото ако няма направо ще си взимам за целия фест(белким спечеля мотор така :Д),макар че не съм голям фен на Мотли и не съм ги слушал много,но защо да давам 110лв,като за 100 ще видя и Мотли + оная мацка дъщерята на Стив Харис,така че някой ако знае нещо за двудневни да казва ако ли не отивам си взимам от 100 кинта!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Me4o Kuh 29.04.2009 16:54:04 отговори + 0 0
Едно не разбирам, получавате 3 групи срещу общо 55 лева или по около 18.33 лева на всяка и мрънкате. Някои от вас оставят по 20-ина лева като идат на кръчма, а тук получават 3 групи за 55 лева. Странно. Който не иска и не може да не ходи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2009 14:29:31 отговори + 0 0
Групите си взимат хонорарите без значение дали са в България или Австрия. Едва ли правят отстъпки, защото сме бедна държава. А недоволни винаги ще има. Мисля, че трябва поне малко да се оценят усилията на промоутърите да има приличен концертен живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 29.04.2009 14:12:36 отговори + 0 0
Не че съм запознат или компетентен, но все ми се струва, че разни гънъри и съмуани никой не ги кара насила да посещават каквито и да било мероприятия. Все ми се струва, че миналата година на същите цени никой не рева. Все ми се струва и че паричните проблеми на някого си не са проблем на хората тук. Все ми се струва, че, да му се не знае, 55 лева за ТРИ групи всъщност изобщо не са много. Все пак, хора, билетът за Blind Guardian в София беше 35 лева. Тогава ревяхте, че ги искате на стадион, а не в умряла зала. Те ви ги на статион, че и Scorpions и Edguy ще са там даже. Какво сте се размрънкали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2009 13:29:06 отговори + 0 0
А бе, всички се извадихте големи бедняци и безпаричници... Ако ти е такъв мерак да видиш дадена любима група, би трялбвало да съумееш да събереш сумата. Има още два месеца до тогава, а самият фест и цените бяха определени преди около месец.
А и все пак съобразете каква страна е България и каква например Австрия. Абсолютно нормално е тук всичко да е по-скъпо. Каква вина имат организаторите, че нивото на държавата е такова?
Баси, докарват ви какви ли не групи, а продължавате да мрънкате... Сигурно, ако някоя световно известна група Х (заместете с името на някой любим състав) ви свири в хола, пак ще намерите да се заядете за нещо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гънър 29.04.2009 12:29:36 отговори + 0 0
А ти Каландор,помисли като за начало за това на колко лева се равнява едно евро и след това сравни България и Австрия например....надявам се да успееш да се справиш със задачата.
Разберете,че някои хора нямат парички и не могат да си позволят някои такива удоволствия!Ако беше на някое по-нормално място-ок....но до ходя на майната си да дам сумати кинти за път и още толкова за билет..кво са да спя на улицата ли ? ...Някои имат семейства и куп лайна на главата,че да се занимват с отпуски и харчене на глупави и излишни кинти.Да отивах поне на някое готино место,а то...
Надявам се получи добре все пак,че Мотли Кру....не мога да повярвам-1вото им гостуване в БГ и кво ? ...ТАМ...Мик Марс ще получи сърдечен удар човека,не му стигат другите проблеми...
Хайде успех на всички...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 29.04.2009 12:00:10 отговори + 0 0
Абе Съмуан, Я намери в европа еднодневен билет за които и да са 3 групи за по малко от 22 евро. Желая ти МНОГО късмет с тази задача. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 29.04.2009 11:29:26 отговори + 0 0
Искам Антракс за самостоятелен концерт ,,/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metallica fan 29.04.2009 11:25:29 отговори + 0 0
Стават очевидно някои неуредици, но мисля, че трябва все пак да оценяваме усилията на Цонко да докара групи, за които преди 10 години само си мечтаехме да видим. Жалко за Антракс, но пък Едгай също са голяма група. Най-важното е, че се оформя страхотен фестивал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

съмуан 29.04.2009 09:20:08 отговори + 0 0
Излгацията е пълна. Хората по света се чудят как да правят по-евтини фестове, а тия ми искат 55 лева за една вечер... пък и на майна си райна се забили... много искам да видя Тобиас и компания, но не знам дали портфейла ми ще се съгласи... ;( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

967 29.04.2009 09:00:08 отговори + 0 0
А ЗА ДА Е ПЪЛНА ЗАМЯНАТА ОСВЕН EDGUY ДА ПОКАНЯТ И HELLOWEEN И PRIMAL FEAR! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

967 29.04.2009 08:54:33 отговори + 0 0
ДАНО СТАНЕ КАТО С BIOHAZARD И ЧИКАТА ДА ГИ ДОВЕДЕ ЗА САМОСТОЯТЕЛЕН КОНЦЕРТ ИЛИ НАПРАВО ДА СВИРЯТ В ЕДИН ДЕН BIOHAZARD+ANTHRAX, ИЛИ ПЪК ДА ГИ ПОКАНЯТ НА THRASH TILL DEATH Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2009 01:25:24 отговори + 0 0
еее,мама му стара.иска ми се да видя edguy ама няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Влади 28.04.2009 20:52:41 отговори + 0 0
Абе хора дори и да сте фенове на Антракс,немислите ли че ще е по-удачно те да свирят на траш феста или нещо такова,но със Скорпионс нещо няма да ми се връзват.Досто по-удачно преди учителите скорпиони да видим как подгряват други немски хеви метъл банди!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lamb of God 28.04.2009 20:45:06 отговори + 0 0
Frances, слънце, пийни си хапчетата и си лягай! Стига нерви!

Anthrax, въпреки че не съм им фен, са достатъчно сериозна група и са доста време в играта, за да не подвеждат тоя и оня просто така - днес едно, утре друго. Наясно ли си какви неустойки се плащат за неспазване на договори или си мелиш така наизуст? А досещаш ли се, че сигур в Амстердам им плащат двойно повече, отколкото Зонко от Краварна?

Не давай пример с Тетгрен, щото те са си се наспали и са си хванали самолета от Стокхолм, като са си събрали сергийката още от предния ден. А Anthrax имат концерт предишната вечер - сцена и беклайн не се събират за 20 минути, както и не се редят за половин час. Освен това, ще трябва да натоварят целия тоя панаир на най-обикновен редовен полет. Ами ако няма удобен такъв Амстердам-Варна? Мммм?

Най-вероятно е станало следното: имало е някаква предварителна договорка, но нищо подписано на хартия. И Anthrax като са видели, че няма да успеят, са предпочели Амстердам пред Краварна. Логично, нали?

А тук наш Зонко, нали е по мащабните изхвърляния, побърза да обяви имена, преди да е видял договора и ето каква стана тя сега. - Прецакани хора, изръсили по 100 кинта, за да гледат Anthrax.

Нормално е тези хора да са ядосани и да се чувстват сериозно прекарани и да търсят кого да обвинят. И те, естествено, няма да си обвинят любимата банда.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

М16 28.04.2009 20:29:37 отговори + 0 0
Голяма хеварщина бре... Пропускам. Тоя Цонко само такива ми ги кани... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 28.04.2009 20:09:32 отговори + 0 0
Тъкмо се чудех как може Антракс да са в един ден със Скорпионс и Гардиън и ето че днес видях невероятна за мен новина-една от най-любимите ми групи Едгай на феста.Просто невероятно нямам търпение да идват 2-ри и 3-ти Юли-Скорпионс,Едгай и Тиътър,това за мен са групите за които мечтая да съм там!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 28.04.2009 19:53:20 отговори + 0 0
fuck-ana(еврейска) работа, Ед хуй.Бла-бла
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Frances 28.04.2009 19:50:17 отговори + 0 0
Абе,хора,успокойте се малко,за какво обвинявате Цонко,той не е виновен ,че тия са лигльовци не могат да си разпределят времето.Пешо как летя сутринта от Стокхолм до София,и си дойде на концерта,а ? Къде е Стокхолм,къде е Амстердам...Това са адски тъпите оправдяния на една супер неорганизирана група,и това не им е за първи път!
Ако не са знаели,че предния ден ще свирят в Амстердам и са научили,след като вече са потвърдили нашия концерт,би трябвало да откажат другия.А ако са знаели за другия,преди да се съгласят за нашия е трябвало добре да преценят дали ще успеят да се организират и да ни откажат,ако не могат...
Нищо не ги оправдава!Срамота,не са някоя млада група,която сега прохожда,за да правят такива издънки...А се държат като хлапаци...
Сигурна съм ,че са подписали договор,иначе Цонко нямаше да ги обяви и даже да пуска и билети.Той си е пич и дава информацията,когато е сигурно,за това и не иска да каже с коя група преговаря за Thrash Till Death...Това,че Anthrax си менят мнението ,няколко седмици след договорката /като 16 годишна девойка, която не знае какво иска/ си е изцяло техен гаф!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.04.2009 19:26:17 отговори + 0 0
Добре, че не си купих билет! Ще се спести някой лев явно. Пълна скука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.04.2009 19:00:58 отговори + 0 0
тц, тц, тц... от слаб, лайн-ъпа стана още по-слаб!!! кого ще гледам сега бе? само на плажа ли да ходя!!! ужас направо! само заради едни Blind Guardian ли да се разкарвам! много зле! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

reader 28.04.2009 18:59:41 отговори + 0 0
Многу доволна!!! ) Едгай сигурно ще ги проспя обаче ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 28.04.2009 18:42:12 отговори + 0 0
yeeeeee
шъ съ смачкам, мразя да пътувам, оообаче до там ко тряя с колело ше ида да ги видя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dez 28.04.2009 18:39:27 отговори + 0 0
ФЪК ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! CYNIC !!!

Една от най-яките прогресив банди "CYNIC" заедно със Dream Theater!! кво повече му трябва на човек!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deckoff 28.04.2009 18:08:12 отговори + 0 0
Respect the badge - he earned it with his blood
Fear the gun - your sentence may be death because...

I am the law!!!!

Жалко, колко жалко......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 28.04.2009 17:45:07 отговори + 0 0
мда и аз мислех да ходя за Антракс ама.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.04.2009 17:20:37 отговори + 0 0
мамка му, а хората, които вече са си взели билети? бях настроила за Антракс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 28.04.2009 16:35:15 отговори + 0 0
Анонимен - 2009-04-28 11:59:32
"Очаквано беше да се пуснат и еднодневни билети, защото иначе посещаемостта щеше да бъде катастрофална.Така е много по-добре и няма да ми се наложи да извхърля билета си след първите два дни."

Действай! Така ще си вземеш два билета, всеки за по 55 лв., вместо един за 100 и ще си на далавера )

Но действително - няма ли да има двудневни?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Авитохол 28.04.2009 16:21:57 отговори + 0 0
Жалко за Нийл Морз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dimo_Mitev 28.04.2009 15:20:10 отговори + 0 0
CYNIC - Това е вече нещо друго. Отдавна мечтая да ги видя на живо. Ако успея да взема и автографи буквално ще съм размазан от кеф. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CYNIC 28.04.2009 14:46:29 отговори + 0 0
OOOOOOOOOOO CYNIIIIIIICC Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 28.04.2009 14:44:33 отговори + 0 0
Anthrax са бита карта.има групи които преди години трябваше да дойдат.вече не са интересни,а и онези 2000 човека на Академик (където бях и аз) на злополучният концерт,мисля че не биха събрали вече и толко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 28.04.2009 14:38:24 отговори + 0 0
ААААА направо шит да му се не види поне CYNIC ще видим ама без ANTHRAX мамка му. Хайде някой промоутър крайно време е да ги домъкне . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kooti 28.04.2009 14:29:36 отговори + 0 0
Антракс пак няма да идват!Боза рок фест!!Тва е ,тая година няма да се ходи.:-(( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shade 28.04.2009 14:17:47 отговори + 0 0
Мама му стара, така исках да видя Антракс : ( Нищо, Едгай пак са супер, пак ще има размазвация, ама с Антракс шоуто щеше да е пълно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 28.04.2009 13:54:44 отговори + 0 0
EEE Antrax си бяха оферта, жалко. Засега май само втория ден ще се ходи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 28.04.2009 13:40:23 отговори + 0 0
Абе, Satyr, какво става с тези коментари? За първи път ми излизат толкова извън полето. При мен ли е проблемът, или? Thanks Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 28.04.2009 13:40:01 отговори + 0 0
Жалко за Neal Morse и ANTRAX, но пък Edguy се вписват по-добре м/у Blind Guardian и Scorpions. А за CYNIC съм чувал все хубави неща. Кофти е обаче, че променят support групите при положение, че вече доста хора за си взели 3-дневни билети. Все пак за някои support групите са толкова интересни, колкото и основните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


d3m0nhun73r 28.04.2009 13:37:54 отговори + 0 0
EDGUY AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

losso 28.04.2009 13:29:29 отговори + 0 0
ПФФФФФФФФФФ явно ще ходя само за третия ден Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фуфи 28.04.2009 13:24:31 отговори + 0 0
EGDUY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Леле това ще е най- голямото размазване!!!!! Отивам за билети!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.04.2009 13:11:06 отговори + 0 0
Що е то "копон" и има ли то почва у нас? ^_^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GARVAN 28.04.2009 13:04:59 отговори + 0 0
Мамка му, пак няма да видя ANTHRAX. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 28.04.2009 12:22:00 отговори + 0 0
Втората вечер не е вечер! Blind Guardian, Edguy и Scorpions един след друг ... че аз бях мъртъв след концертие на бадите по отделно бре .... лелееее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.04.2009 11:59:32 отговори + 0 0
Очаквано беше да се пуснат и еднодневни билети, защото иначе посещаемостта щеше да бъде катастрофална.Така е много по-добре и няма да ми се наложи да извхърля билета си след първите два дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TON 28.04.2009 11:58:16 отговори + 0 0
Да обявяваш група X и после да я замвняш с група Y не e сериозно каварна и joker media
толкоз ли немате търпение кат жсичко е подписано да казжате
ПЕРАЧИ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ед Гей 28.04.2009 11:54:09 отговори + 0 0
С едгай копона ша е пълен ! Да живей немския пуър ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.04.2009 11:52:57 отговори + 0 0
с или без обяснение - няма да идва и толкоз
АЛЕЛУЯ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хм 28.04.2009 11:49:59 отговори + 0 0
Католици или не, организаторите можеха да измислят някакво обяснение и за Neal Morse - така, както направиха за Anthrax. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.Даскала 28.04.2009 11:44:57 отговори + 0 0
Има доста католици които се интересуват от НМ, верно е. Ма то съботната пасха (или квот му се вика там) върши същата работа бе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FAN 28.04.2009 11:33:04 отговори + 0 0
жалко за Neal Morse Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 28.04.2009 11:32:22 отговори + 0 0
Представи си, Анонимен, има хора, които Neal Morse ги интересува! Трудно ли ти е??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.04.2009 11:29:35 отговори + 0 0
хм - 2009-04-28 11:26:15
За Neal Morse даже и обяснение няма

Кой го интересува??
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dream 28.04.2009 11:27:23 отговори + 0 0
След като Anthrax няма да идват, май само за последният ден ще се ходи. Но пък вярвам че ще бъде страхотно да видим Dream Theater и CYNIC !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 28.04.2009 11:26:15 отговори + 0 0
За Neal Morse даже и обяснение няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raingod 28.04.2009 11:17:44 отговори + 0 0
Vexo-NekroSexo - 2009-04-28 10:58:06
Четете малко ве!

Какво да четем. Те Амстердам не са го преместили вчера. Оправдание всички си намират, но е факт - сцепват се да обявяват неща, които после отпадат. Да обявяват само когато са сигурни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 28.04.2009 11:12:44 отговори + 0 0
EDGUY!!!! Tри пъти: ура, ура, ура!!!
Отивам за билетчеее.
Цонко, не знам вече с какви думи да те опише човек, ти просто си нечовек!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 28.04.2009 11:07:49 отговори + 0 0
Май това се очертава да бъде най-силния Kaliakra Rock Fest досега... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


marto 28.04.2009 11:02:49 отговори + 0 0
Dream Theater + Cynic
звучи страхотно :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 28.04.2009 11:00:18 отговори + 0 0
EDGUY !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vexo-NekroSexo 28.04.2009 10:58:06 отговори + 0 0
"Отпадането на ANTHRAX от фестивала е поради факта, че бaндата и оборудването й няма да успеят да пристигнат на време в България, след участие предишната вечер в Амстердам, въпреки услията на организаторите и огромното желание на самата банда."

Четете малко ве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raingod 28.04.2009 10:44:46 отговори + 0 0
Ееее, Антракс така могат и всяка седмица да си обявяват по един концерт в България. Ще дойдат ли поне веднъж наистина.

И между другото, организаторите да спрат с тия селски/румънски номера. Тоя ще дойде, оня ще дойде. Продадат малко билети и променят лайнъпа. Накрая да не стане Holy Hell, 6th sense и Глен Хюз.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rodd1ck 28.04.2009 10:39:23 отговори + 0 0
Cynic!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


TestamenT 28.04.2009 10:28:24 отговори + 0 0
Е сега вече оревах орталъка....ANTHRAX....да не би на някои от членовете да му се ражда дете, или се очакват дъждовни дни??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 28.04.2009 10:24:48 отговори + 0 0
сега вече за Дриим Театър може и да се вдигна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".