Последна информация за концерта на ЮВИГИ "Blow up the disco!"

27 дек 2013, 10:25 ч. 453 / 12 2
пред./следв.
Остават броени часове до концерта "Blow up the disco!". Тази събота, 28 декември, в столичния бар "Тънка червена линия" ЮВИГИ ще забъркат златните хитове на 70-те, 80-те и 90-те "с много метъл и добро настроение". От бандата разкриха, че за част от песните към тях ще се присъединят и някои специални гости. Шоуто е с начален час 22:30. Междувременно ЮВИГИ пуснаха в мрежата още едно от парчетата в сетлиста за 28 декември - "Beautiful Life" на ACE OF BASE. Можете да го слушате по-долу:



още за:

Ювиги


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


carpe_diem 29.12.2013 02:06:15 отговори + 0 0
Определено надминаха очакванията... Супер яки включвания от други доста по- m/ песни и съвсем на място! Ще се радвам да направят още някой концерт на място с поне малко по-добра видимост от оня супер голям коридор... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фън 27.12.2013 22:49:16 отговори + 0 0
Абе кефят ме такива идеи. Като ще се правят кавъри, поне да е с пиниз! А не поредния ултра досаден трибют. Не съм особен фен на бандата, но тази събота може и да дойда. Все пак имам слабост към банди с клавиристи, които могат да изсвирят и нещо различно от хармония. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".