Пауър метъл тържество с GAMMA RAY и RHAPSODY OF FIRE в София

28 мар 2014, 03:44 ч. 1623 / 8 61
пред./следв.
27 март 2014 г. със сигурност ще остане в сърцата на българските пауър метъл фенове като пролетна фиеста, в каквато се превърна чудесният концерт на две емблематични за стила банди - GAMMA RAY и RHAPSODY OF FIRE, стабилно подкрепени от нашенците WARTIME.

   Всичко започна при абсолютно спазване на обявения от организаторите от "BGTSC" ред. В залата се влизаше безпроблемно и всеки заемаше избраното от него място. Няколко сръчни момчета обслужваха желаещите да заредят отрано със "сакралното" за метълите питие - бирата и продажбите вървяха бързо, почти без опашки. Ведра атмосфера и спокойствие посрещаха феновете още от входа и създаваха предпоставка за чудесно прекарване на вечерта.

   Първи на сцената излязоха WARTIME и забиха изключително професионално с напълно оправдано самочувствие, предвид силните им изяви и албум от последните години. Публиката, макар че още се събираше, определено беше доволна от това, което ставаше на сцената. След всяка песен се чуваха все повече аплодисменти, а към средата на сета в паузите звучеше: "Още! Още!" Бандата, в чудесно нястроение от топлия прием, контактуваше съвсем непринудено с публиката. За последното особена заслуга имаше вокалистът Иван Иванов, който е известен със свежото си чувство за хумор. За традиционното плътно звучене на групата допринасяше и присъединилият се през настоящата година китарист Васил Симеонов. Последният отменяше в част от задълженията Станислав Станчев, който досега се справяше с водещата китара и харш-вокалите. Нашите момчета изпълниха композиции от последния си албум "Solar Messiаh" (2012), както и обичаното от публиката по-старо парче "The Drifter".

   След кратка пауза на сцената се качиха италианците RHAPSODY OF FIRE - знакова банда за възраждането на мелодичния метъл в края на деведесетте години на миналия век, вдъхновили не един смел рицар и драконоубиец от съвременната пауър сцена. Групата има верни фенове и у нас, готови да се впуснат смело в изконната битка между Доброто и Злото във фентъзи света на своите любимци. Трябва да отбележим, че формацията, която начена своята сага през 1997 г. с албума "Legendary Tales", претърпя редица изменения, изпитания и накрая се раздели на две - LUCA TURILLI'S RHAPSODY на едноименния китарен герой и RHAPSODY OF FIRE на клавириста Alex Staropoli и вокалиста Fabio Lione. За щастие двете половинки на цялото не са враждуващи и изпълняват както песни от общия период, така и нови композиции, създадени от вече различните формации. Запазилата името RHAPSODY OF FIRE "част" вече се беше срещала веднъж с българската публика - през 2012 г. в Каварна.

   След като прозвуча интрото "Vis Divina" от актуалния албум на бандата - "Dark Wings of Steel" (2013), RHAPSODY OF FIRE започнаха същинската част на своя сет отново с парче от споменатата творба - "Rising from Tragic Flames". "Land of Immortals" върна времето назад към споменатия албум "Legendary Tales" и начена разходката из цялото творчество на бандата. Фолклорните мотиви на "The March of the Swordmaster" внесоха и настроение за танцуване, а по средата на песента вокалистът Fabio Lione започна да разпява публиката и даде първата заявка, че именно той ще е героят на настоящето шоу на бандата. Преди хита "Unholy Warcry" фронтменът отдаде почести на големия актьор и музикант Christopher Lee, изпълнил речитативите в не един албум на бандата.

   Вероятно много фенове преди концерта са си задавали въпроса кой ще се справи с виртуозните сола на местро Turilli, след като пребивавалият за кратко в групата американски китарист Tom Hess се оттегли. За радост на почитателите си, RHAPSODY OF FIRE са намерили достоен заместник в лицето на съученика на Luca - Roberto De Micheli, който през далечната 1993 г. участва в прото-формацията THUNDERCROSS, дала началото на славната история на най-успешната италианската пауър метъл банда. Следващото изпълнение - "Dark Wings of Steel" от едноименния и първи албум на групата в настоящия състав, разсея всички съмнения в уменията на De Micheli. Застанал скромно в единия ъгъл на сцената, китаристът ваеше красиви сола с лек джаз привкус.

   Специалитет на RHAPSODY OF FIRE са включването на текстове на италиански или по някоя цяла песен на този език във всеки албум. Сега бандата беше избрала да изпълни пред българската публика "Lamento Eroico" от "Power of the Dragonflame" (2002). Преди песента Fabio Lione помоли и хората от трнибуните да станат за една секунда прави, в чест на героите възпявани в елегията. Фронтменът на RHAPSODY OF FIRE е известен като един от най-талантливите пауър метъл вокалисти, но на родния му език и с тъжната мелодия пеенето му стана сякаш магическо. На припева залата отесня за красивият глас, аплодисментите почти прекъснаха изпълнението, а след края на парчето публиката стана на крака да аплодира. Не винаги може да се види такова взаимодействие между изпълнител и публика - освен обичайният контакт и обикновено отзивчивите български фенове, беше се получило нещо, което може да се опише като интерактивност или дори доверие. Останалите четири песни от сетлиста на италианците бяха посрещнати с еуфория и изпети и от публиката. Нямаше как да е иначе, тъй като това бяха любимите "Holy Thunderforce" и "Dawn of Victory" от албума от 2000 г., едноименен с втората песен. При "Reign of Terror" Fabio Lione демонстрира, че се справя и с ревящи вокали, а за "десерт" беше оставен хита "Emerald Sword". RHAPSODY OF FIRE бяха изпратени с бурни ръкопляскания, публиката два пъти става на крака да ги аплодира - след последната песен и когато всички от групата излязоха да се поклонят. За съжаление, в регламента не бяха предвидени бисове за втората група, но музикантите от Апенините бяха видимо доволни от приема и се разделиха с родните фенове с обещания за нови срещи.

   Сетлист на RHAPSODY OF FIRE:
01. Vis Divinа (Intro)
02. Rising From Tragic Flames
03. Land of Immortals
04. The March of the Swordmaster
05. Unholy Wаrcry
06. Dark Wings of Stеel
07. Lamento Eroico
08. Holy Thunderforce
09. Dawn of Victory
10. Reign of Tеrror
11. Emerald Swоrd


   Въпреки чудесното представяне на първите две групи, може да се каже, че вечерта принадлежеше на GAMMA RAY. Четворката на Kai Hansen изнесе меко казано впечатляващ концерт, който ще остане завинаги в сърцата на хората, имали щастието да му се насладят.

   Малко след 21:50 ч. прозвуча на запис песента "My Reputation" на Joan Jett, която групата използва за въведение на концертите си в настоящото турне. На сцената излязоха GAMMA RAY и вълна от енергия обля всички в залата. Без значение дали Kai и компания изпълняваха нови песни или стари класики, феновете през цялото време дивяха, крещяха и припяваха. След почти всяка песен в публиката избухваха викове "GAMMA RAY! GAMMA RAY!" и Kai едва смогваше да благодари за топлото посрещане.

   А за представянето на групата каквото и да се каже, ще е малко. GAMMA RAY са отдавна познати и обичани от българските фенове, гостували са нееднократно на българска земя и винаги са се представяли на високо ниво. Последната им изява не е изключение. Четиримата музиканти работят като добре смазана машина, като изключително прецизен часовников механизъм. Китаристите, Kai Hansen и Henjo Richter, се допълват съвършено, солото на единия сякаш неусетно "прелива" в солото на другия, а технически са, разбира се, брилянтни. Като певец Kai демонстрира смразяващия диапазон, с който сме свикнали, в пълния му блясък. Звукът беше добър, чист и балансиран, но на моменти феновете припяваха толкова силно, че почти успяваха да заглушат групата. Сценичното поведение беше на очакваното ниво - атрактивно, с постоянен контакт с публиката и доста хумор. Музикантите очевидно се забавляваха на сцената и не спряха да се усмихват.

   Подборът на песните беше страхотен. Макар да промотират нов албум (между другото, по думите на Kai "Empire of the Undead" се продаваше за първи път именно на този концерт), GAMMA RAY разходиха своите фенове практически из цялата си дискография - от албумите в началото на деветдесетте, когато основен вокалист е Ralph Scheepers, през задължителните "Powerplant", "Land of the Free" и "Majestic", чак до наши дни. От актуалния албум бяха изпълнени шест песни, като в началото на четвъртата - "Pale Rider" - прецизният часовников механизъм за момент засече - Kai скъса струна. Естествено, смени китарата почти веднага и се пошегува, че за това вероятно е виновен Никълъс Кейдж, ядосан, че са изменили заглавието на неговия филм "Ghost Rider". В средата на концерта с впечатляващо соло барабанистът Michael Ehre демонстрира колкото техника, толкова и чувство за хумор, заигравайки се с класическата пиано мелодия "The Entertainer" на Scott Joplin. Последва кратко соло на басиста Dirk Schlachter, което преля в "Blood Religion" и предизвика поредната експлозия от викове и емоция. След "Empire of the Undead" Kai обяви, че групата ще изсвири още няколко песни без паузи между тях и концертът ще приключи. Чухме "Rebellion in Dreamland", "Land of the Free" и "Man on a Mission", след което краят на основната част на концерта наистина дойде.

   Настана времето на задължителния бис. Групата излезе отново на сцената и Kai попита публиката знаят ли каква музика правят GAMMA RAY. Дали е хип-хоп? "NO!", изреваха феновете. Дали е диско? "NO!" Дали е поп? "NO!" А каква е? "HEAVY METAL!" Последва "To the Metal"... В публиката се чуха викове за "Ride the Sky", но вместо нея групата изсвири "Send me a Sign" - и всички, дори тези, които искаха друга песен, избухнаха като за последно. Това вече беше и същинският финал. Но пък финал като в приказка...

   Сетлист:
--- Intro 1: Bаd Reputation (Joan Jett song)
--- Intro 2: Welcome

01. Аvalon
02. Hellbent for Metal
03. Heaven Can Wait
04. Razorblade Sigh
05. Tribute to the Past
06. Time for Deliverance
07. Pale Rider
08. Drum & Bass Solo
09. Blood Religion
10. Master of Confusion
11. Empire of the Undead
12. Rebellion in Dreamland
13. Land of the Free
14. Man on a Mission
Бис:
15. To the Metal
16. Send Me а Sign

HeathenHeart, Tigermaster


   В галериите ни може да разгледате близо 50 снимки на GAMMA RAY, RHAPSODY OF FIRE и WARTIME от концерта на 27 март в София.

 



Коментари   (61)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


happy fan 12.05.2014 10:37:24 отговори + 0 0
Концерта беше УНИКАЛЕН! Бифорпарти, страхотен концерт, сайнингсешън - станаха ни незабравими спомени! Дано Бойко успее да направи така и с Blind Guardian догодина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ride the sky guy 5.04.2014 00:58:32 отговори + 0 0
@D-
И аз исках чуя още други работи ! Мерси за комплимента, ще ме чуете на Каварна !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Е 1.04.2014 21:10:34 отговори + 0 0
Една дума – ооо, няма такава...може би „......” Благодаря за изживяването!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Губи Боклика 1.04.2014 09:07:07 отговори + 0 0
За тоз, който хейти - нидейти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мира 31.03.2014 13:28:37 отговори + 0 0
Колко сме зле само...от промутърите (повечето), през групите, та до феновете. Толкова да сме свикнали по концерти все нещо да не е наред, че когато се яви някое добре организирано събитие (някой си е свършил работата както трябва), не спираме да го хвалим, сякаш не си плащаме точно за това.
BGTSC, не ме разбирайте погрешно - благодаря за стройната организация и всичко, което направихте, за да се почувствам готино. Пожелавам ви да не се превръщате в това, в което се превърнаха колегите ви.
Огромна благодарност и на групите за страхотното шоу - ТОТАЛНО СЕ РАЗМАЗАХ от кеф! Имам си и тениска, и диск, и автограф върху него, и снимка за спомен...

И другия път пак така
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ай, шъ ви у хейтърите! 31.03.2014 11:23:56 отговори + 0 0
Всички знаем кой е най-големия хейтър на BGTSC
А и той знае, че всички знаят защото не се и крие

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оххх 31.03.2014 10:54:07 отговори + 0 0
Пичове, явно сме толкова свикнали с това коментарите да бликат от хейт, че сега, когато 1 път нещата са като хората и почвате да си измисляте, че BGTSC сами си пишат хвалбите. За чий трябва да го правят, след като хората наистина са доволни. Който беше там, знае, който не беше може само да съжалява.
@ Грандоман! коментарът го написах аз и определено не съм Бойко, защото съм женско
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 31.03.2014 09:59:44 отговори + 0 0
Мдааааа... Сами си ги пишат хвалебствията организаторите... И щото и аз съм от тях - нека да ги/се похваля - Евала на BGTSC за всеки един концерт, който са организирали и то по доволно най-якия начин! Само така момчета - продължавайте напред. Последният - на Гамите, беше тотално изкъртващ във всяко едно отношение... И ако трябваше да съм по-кратък - BGTSC = ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Грандоман! 31.03.2014 09:34:22 отговори + 0 0
Доволен фен - 2014-03-30 20:15:23
И евала на Бойко за организацията - бифор парти, сайнинг сешън, всичко беше супер

ХАХАХАХАХА и тва ако не го е писал Бойко(да не се бърка с Борисов)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 31.03.2014 09:12:26 отговори + 0 1
BGTSC сами си пишат хвалбите по форумите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Доволен фен 30.03.2014 20:15:23 отговори + 0 0
ПЕРФЕКТЕН концерт! Браво, публика, бяхте яки - бандите заслужават готино посрещане, а доста често заварват некви мърди. Радвам се, че бяхме на ниво и им направихме кефа, така както и те на нас
И евала на Бойко за организацията - бифор парти, сайнинг сешън, всичко беше супер ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 30.03.2014 13:31:22 отговори + 0 0
Аз исках Empathy, Rise, Mother Angel, Dethrone Tyranny, Follow Me, Heading For Tomorrow, Heal Me, 18 Years, Lust For Life
НО каквото и да бяха изпели все щях да съм доволен, просто НЕМА ЛАБАВО! Ride The Sky наистина е велика, но това което ни представиха беше не по-малко велико
@Ride the sky guy - човече, ти стана легенда
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 30.03.2014 01:07:57 отговори + 0 0
PPS: Разбирам ги и от самата банда, че няма как да включат всичко, което феновете желаят в рамките на един концерт. Ако хипотетично свирят сет с песни избрани от мен, концертът би трябвало да подобри рекорда на Manowar от Каварна през 2008г. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 30.03.2014 01:03:53 отговори + 0 0
За подгряващите - нищо не мога да кажа, представиха се супер - и Rhapsody, и Wartime.

A Gamma Ray - каквото и да се каже за тях ще е малко. Такава енергия, такъв ряз, такава сила ... невероятни са, всеки ден мога да съм им на концерт ...

Между другото, аз също много исках да чуя Ride the Sky, но ако трябва да съм максимално искрен, не ми залипсва по време на самия концерт, защото изпяха много други неща ( и то как ! ). Лично аз, страшно се изненадах, че включиха в сета "Tribute to the Past" - ей това беше нещо съвсем неочаквано, и ако не бъркам, не са я свирили на живо от повече от 15 години ... ей това конкретно нещо беше исторически момент.

А самото събитие - сред най-добрите концерти, на които съм бил изобщо в живота си, заедно с последния на U.D.O.

PS: Евала и на организаторите, желая им да са живи и здрави, и удовлетворени от работата си, за да ни радват с още концерти !

Salute, Stay Heavy !!!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ride the sky guy 29.03.2014 22:25:57 отговори + 0 0
Кай, Ride the sky? Еееее миналата година му я виках, не ме отрази и тази година пак. Само се усмихна и т'ва беше... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bajdmityr 29.03.2014 22:00:42 отговори + 0 0
Готин концерт, прегракнахме, двете групи са ми от любимите. Не успях да чуя първата защото знаех, че концерта започва в 20.00. Когато влязох тъкмо казваха чао. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 29.03.2014 12:08:21 отговори + 0 0
Добре бе, наистина ли основната тема в коментарите под репортаж за изкъртващ концерт на една от най-читавите български групи и две от най-важните за пауър метъла банди изобщо е дали организаторите сами си пишат похвали? Сериозно?!?

о_0

@_@

Егати...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цунка 29.03.2014 02:08:14 отговори + 0 0
Искам да целуна краката на организаторите! Вие сте богове! Цун цун цун! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 29.03.2014 01:01:59 отговори + 0 0
@I see уй through уй
Ти да не си от LOUD, a? Я си признай
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ае писна ми от бастуни 29.03.2014 00:28:06 отговори + 0 0
Пичовете си организират концерти а бастуни като тоя под мен събират парички за банани за да ги оползотворят пълноценно. Пернишка мартеница за теб и твоя род борсуциии!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


i see you through you! 29.03.2014 00:22:47 отговори + 0 0
" BGTSC - 2014-03-28 21:21:15
Имаме по-важна работа от това да се хвалим сами по форумите."
Bullshit! Тия ги разправяйте на някой друг!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Des 28.03.2014 23:39:25 отговори + 0 0
Концертът беше страхотен! И Wartime бяха невероятни, за Gamma Ray и дума да не става, Rhapsody са ми твърде театрални, но си направиха и те професионалното и много качествено шоу. Охраната - охрана, точността - впечатляваща, допълнителният бонус (CD-то преди официалната му дата на издаване), за който трябва да сме благодарни, беше изключителен жест, който не са направили току-така. А 40 лв. за лимитедката на мен ми се струва релевантна цена. Изкарахме си чудесно, отдавна не са случвали такива метъл празници, които да не бъдат засенчени от някой гаф. Моите сърдечни благодарности към бандите и организатора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BGTSC 28.03.2014 21:21:15 отговори + 0 0
Имаме по-важна работа от това да се хвалим сами по форумите. Радваме се че шоуто се получи страхотно и толкова много хора го оценяват Благодарим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 28.03.2014 21:12:53 отговори + 0 0
Доста добре, достааа добре! Направо чудесен концерт се получи. Голямо евала и на 3-те банди! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 28.03.2014 20:51:47 отговори + 0 0
Хахахах, това обвинение, че си пишели сами коментари ми прилича на безсилието само и само да измрънкаш с това на един пич, който се оплака, че в деня на концерта билетите били с 10 лв. по-скъпи и той за не-знам-си-кой-път се бил прецаквал с по-скъпи билети, отколкото останалите, които си ги били купили дори само ден по-рано
Между другото - изчетох още няколко репортажа по другите сайтове и определено този е най-добрият! Поздравления...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


CR 28.03.2014 18:14:41 отговори + 0 0
Наистина си беше тържество!
Хубав репортаж
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ай, шъ ви у хейтърите! 28.03.2014 17:24:00 отговори + 0 0
Ochilo - 2014-03-28 17:05:55 >> И как точно разбра, че щаба на групата не е решил все пак това да са цените?!?!

А относно това, че органзатора сам си пишел коментари е направо смешно. Наистина ли вярвате, че след такава организация някой ще седи и ще си пише някакви празнии похвали по сайтовете, вместо да си оправя нещата, подготвя следващия ( също много як концерт) или просто да си почива?!?!? Не всички разполагат с вашето свободно време и хейт напиращ да бълва под всяквкаи статии!!!

Аз също мисля, че концерта беше страхотен по всички параграфи и че особено след гаврата на Loud с публиката покрай MAS не е лошо да се отбележи, че има и хора, които оставят положтелни впечатления у феновете!

Но това е само мое мнение, така че ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RZK 28.03.2014 17:05:55 отговори + 0 0
Мда, като са толкова готини организаторите, да им бяха подшушнали, че тука 30 лева струват само скъпите издания и мърча може да е и по-евтин - иначе нема кой да си го купи. Я как Parkway Drive си го бяха пуснали по 20 лева тениската и се изкупиха като топъл хляб. Хората няма как да знаят, тия неща им се казват и се преценяват именно с организаторите. А от щаба на групата да му мислят и да си решават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Помпи 28.03.2014 17:00:51 отговори + 0 0
Поздравления и благодарности на всички по веригата - организатор и екип, трите банди и най-вече на супер културните фенове, които за разлика от М.О.Фарса не осмърдяха на фасове цялата зала. \m/\m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BG Metal Fan 28.03.2014 16:40:08 отговори + 0 0
Гелето - 2014-03-28 16:31:09
Аз отивам на концерт заради групите, а не заради организаторите. Боли го съседа от долния етаж за организаторите. Поне да им бяха казали, че 40 лв. за албум в България са множко.

---
Да, абсолютно вярно. 30-40 лева за диск са си доста.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гелето 28.03.2014 16:31:09 отговори + 0 0
Аз отивам на концерт заради групите, а не заради организаторите. Боли го съседа от долния етаж за организаторите. Поне да им бяха казали, че 40 лв. за албум в България са множко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eric 28.03.2014 16:26:30 отговори + 0 0
RZK - 2014-03-28 15:07:24
Абе супер си беше концерта, ама чак толкова хвалби за BGTSC ме навеждат на мисълта, че тия хора сами си пишат коментарите тука. Да, добре беше организацията, но не беше и нещо уаааау - супер особено. Дайте да не си правим тролове като БСП и Бареков, викам аз.
Пепи - 2014-03-28 15:24:31
Защото след всеки концерт се почват хвалбите за bgts и става повече от ясно, че промоутърчето сам си пише коментарите.Смешно е! Много преди тоя, гамарей и кой ли не са свирили тук.Ама грандоманщината е голяма работа и айде по-полека,че топлата вода отдавна е открита
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 28.03.2014 15:59:35 отговори + 0 0
Пепи - 2014-03-28 15:24:31
Защото след всеки концерт се почват хвалбите за bgts и става повече от ясно, че промоутърчето сам си пише коментарите.
-------------
Извинявай, ама това са чисти глупости, но у нас всички се кефят да плюят и си умрат нещо да не стане. А сега концертът беше супер, трите групи - без грешка, организацията - на ниво, защо да не се каже, че нещо е хубаво. На всичкото отгоре нямаше някакви супер екстри, разни суетни и ала-бала, а всичко беше както и колкото си трябва. Нека се види един добър пример, аман от хейт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепи 28.03.2014 15:24:31 отговори + 0 1
Защото след всеки концерт се почват хвалбите за bgts и става повече от ясно, че промоутърчето сам си пише коментарите.Смешно е! Много преди тоя, гамарей и кой ли не са свирили тук.Ама грандоманщината е голяма работа и айде по-полека,че топлата вода отдавна е открита Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 28.03.2014 15:16:12 отговори + 0 0
Аз пък не мога да разбера какво обсъждате промоутъра, след такъв жесток концерт се говори само за групите и сетлистите им Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Стилиян 28.03.2014 15:14:41 отговори + 0 0
Много добър концерт! Гама Рей звучаха мнооого твърдо и съвсем НЕхелоуински Бих се радвал на съвместен концерт на двете "Рапсодии". Тази и на Лука Турили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RZK 28.03.2014 15:07:24 отговори + 0 0
Абе супер си беше концерта, ама чак толкова хвалби за BGTSC ме навеждат на мисълта, че тия хора сами си пишат коментарите тука. Да, добре беше организацията, но не беше и нещо уаааау - супер особено. Дайте да не си правим тролове като БСП и Бареков, викам аз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 28.03.2014 14:39:42 отговори + 0 0
" Ride the Sky! Ride the Sky! НЕ СМЕ ПУБЛИКА! НЕ СМЕ ПУБЛИКА! RIDE THE SKY! AAAAAAAAAAAAA! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! "

Този беше див!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nikson 28.03.2014 14:19:09 отговори + 0 0
Жесток концерт! Абсолютен РЕСПЕКТ за BGTSC! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ай, шъ ви у хейтърите! 28.03.2014 12:20:29 отговори + 0 0
DD - 2014-03-28 11:50:28

Най-после имаме организатор, който да харесваме и хвалим и веднага ХЕЙТ! Разрови из нета(или ако имаш приятели ги разпитай!)за да си свериш часовника какво говорят и пишат хората за тях, или ела следващия път на някое от събитията им за да се изкефиш!

РЕСПЕКТ за BGTSC!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


D 28.03.2014 12:08:34 отговори + 0 0
@DD - WTF? Защо? Трудно ти е да повярваш че концерта беше як? Твой проблем Ние които бяхме там на първия ред си знаем как се размазахме. Публиката беше малка, но сърцата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BG Metal Fan 28.03.2014 11:59:07 отговори + 0 0
Ултра мега концерта! Страхотни Wartime, невероятни Rhapsody, уникални Gamma Ray! Голямо браво за всички, включително и за организацията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Me 28.03.2014 11:50:41 отговори + 0 0
Честно казано мен Wartime не ме впечатлиха, което не значи, че не им желая успех и повече фенове. Rhapsody не ги бях чувал, но ме спечелиха за фен. Gamma направиха страхотен концерт, а звука беше много добър като качество, но една идея по-силен от необходимото за тази зала, щом още ме боли дясното ухо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DD 28.03.2014 11:50:28 отговори + 0 1
Сигурна съм, че поне 50 % от коментарите са писани от организатора или по негова заповед. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 28.03.2014 11:44:44 отговори + 0 0
@Baron Zmat - интересно, на мен точно в началото пък GammaRay ми харесаха повече \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


D 28.03.2014 11:43:10 отговори + 0 0
Концертът беше абсолютна РЕЗАЧКА, на всеки пожелавам такъв концерт!!! Невероятна енергия, невероятно присъствие от групите, активна публика (не заспали подги), страхотен звук, страхотен сетлист, абе Бах му мамата, отразяхме си главите!!! Аз още не мога да говоря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Baron Zmat 28.03.2014 11:37:47 отговори + 2 0
Страхотно беше! Rhapsody избиха рибата и си спечелиха поне един нов фен . Wartime са може би най добрата българска метъл група до сега и бъдещето им е толкова светло, че по-добре да си купят слънчеви очила. Gamma ray доскучаха доста в първата част от сетлиста, но щом засвириха песните от Land of the free се оправи работата. А, и звука беше много добър, както и организацията. Повече такива концерти да има, не да ми блъскат Iced Earth в mixtape и билетите да свършват 2 седмици преди концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 28.03.2014 11:02:30 отговори + 0 0
Баси перфектния концерт!
Rhapsody с удоволствие бих ги гледал като хедлайнери, макар и да не съм им от най-заклетите фенове - вокалиста извади жесток глас на живо, все едно на запис беше.
А Кай... квото и да кажа, малко ще е.
Евалата и на нашите момчета, приятно ме изнендаха!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 28.03.2014 10:13:21 отговори + 0 0
Браво на всички групи! Невероятна енергия и раздаване на сцената! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kürbis 28.03.2014 09:58:37 отговори + 0 0
Както винаги, Кай и компания бяха разбиващи. Евала на тоя велик човек в метъла. Все пак той е и главният виновник да се влюбя в тази музика преди точно четвърт век. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Данчо 28.03.2014 09:55:45 отговори + 0 0
Прекрасно изкарване беше! Rhapsody са страхотни на живо, дано дойдат пак, но със самостоятелен концерт. За чичо Кай и компания нямам думи - още треперя като се сетя как ми разписаха новия диск и се поздравих с тях, изключително земни и приятни хора! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 28.03.2014 09:52:56 отговори + 0 0
Великолепен концерт
Wartime, браво \m/ \m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

денислав 28.03.2014 09:46:54 отговори + 0 0
Страхотен концерт ! Нямаше организационни проблеми,всичко беше на ниво ,аз лично съм много доволен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vasko87 28.03.2014 09:43:26 отговори + 0 0
дано Rhapsody да дойдат отново, но този път като хедлайнери Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

доволен 28.03.2014 09:36:33 отговори + 0 0
ей така се прави концерт! групи, звук, организация- екстра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Grosskopf 28.03.2014 09:19:32 отговори + 0 0
Може би най-добрият концерт на Gamma ray в Бг. Всичко на този концерт беше на ниво: организация, групи, публика! Страшен кеф! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ханси 28.03.2014 09:03:59 отговори + 0 0
Каята разтърси снощи мощно и величествено. Както винаги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мago De Oz 28.03.2014 09:03:38 отговори + 0 0
Разкошен концерт ! Всеки недоволен е просто незадоволен мрънкач Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 28.03.2014 07:54:32 отговори + 0 0
dickens - 2014-03-28 05:33:01
От канцерт на концерт как му никне косата на Kai Hansen обаче

Както на Мъстейн и Ковърдейл
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dickens 28.03.2014 05:33:01 отговори + 0 0
От канцерт на концерт как му никне косата на Kai Hansen обаче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


doggy 28.03.2014 03:46:19 отговори + 0 0
Доста силно се получи. С удоволствие ще посетя и двете групи пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".