Приятел на Malcolm Young казва, че той не може да свири повече

16 апр 2014, 08:11 ч. 434 / 4 5
пред./следв.

   Докато очакваме официални изявления от бандата, предположенията и слуховете за бъдещето на AC/DC и еветуално оттегляне на групата идват един след друг. Сведенията за инсулт на Malcolm Young бяха опровергани пред "Billboard" от "източници, близки до бандата". Сега обаче постъпва информация и то от назован източник - дългогодишния приятел на групата Mark Gable (вокалист на CHOIRBOYS). Според него, Malcolm е сериозно болен и няма да може повече да свири на живо с AC/DC и най-вероятно - няма да може и да участва в записи. Без да се уточнява естеството на проблема, се споменава, че китаристът има затруднения в комуникацията и трудно разпознава приятелски лица. Това обаче не означава непременно край на кариерата на легендарната банда. Преди години тя е направила турне със сина на Alex Young - Stevie - на мястото на Malcolm и "никой не е усетил разликата". Все още е възможно AC/DC да осъществят юбилейно турне за 40-годишнината си от 40 дати. От друга страна, съществува и слух, че музикантите са подписали споразумение, според което, ако един от тях не е способен да участва, те няма да правят концерти. 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sleazzze 16.04.2014 16:03:13 отговори + 0 0
Без Малкълм това няма да са AC/DC, той е ядрото на групата... Ако това наистина се окаже вярно, най-добре да приключат окончателно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

111 16.04.2014 15:53:16 отговори + 0 0
Exclusive: Brian Johnson, the frontman of the rock band AC/DC, tells Jake Wallis Simons that rumours that the band are about to split up following concerns for the health of Malcolm Young are not true Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 16.04.2014 11:00:45 отговори + 0 0
такова мълчание не е на добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 16.04.2014 10:53:36 отговори + 0 0
Да, най-странно е мълчанието от страна на бандата. И то на такава банда, която е маркетинг-машина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 16.04.2014 10:25:53 отговори + 0 0
След като вече се дигна достатъчно шум и се разкри кой е бил болния, AC/DC трябва да излязат с официално изявление и да прекратят слуховете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".