DEEP PURPLE ще направят концерт в турската част на Кипър

20 апр 2014, 09:27 ч. 405 / 2 4
пред./следв.

   Легендарната банда DEEP PURPLE ще изнесе концерт в северната част на Кипър през следващия уикенд. В момента се правят последни приготовления за събитието, на което се очаква публика от 100 000 души. В началото на месеца фронтменът на групата Ian Gillan направи изявление, в което уточнява, че DEEP PURPLE не взимат страна в конфликта, който датира от 1974 г., когато турското малцинство на острова отцепи една трета от площта му. Създадената тогава Севернокипърска турска република няма международно признание. Gillan  посочва, че през дългата си кариера PURPLE и други път са свирили в спорни региони, без да се ангажират с подкрепа на една или друга страна.

Deep Purple, Каварна

още за:

Deep Purple


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


свидетел 24.04.2014 15:14:05 отговори + 0 0
Момчета, ако следите официалната му ФБ страница... там стана доста напечено за или против, имаше много крайни и категорични заключения на феновете. Това маложи да се направи изявление. ОК? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

x 21.04.2014 08:15:47 отговори + 0 0
Дае втф кой ги пита въобще. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 21.04.2014 01:02:53 отговори + 0 0
Лицемер! Защо е нужно да се правят коментари по темата, отиват, свирят и това е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 20.04.2014 12:12:18 отговори + 0 0
Пърпъл са Велики !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".