Gus G. ще замести Uli John Rot на фестивала "Kavarna Rock"

24 апр 2014, 13:58 ч. 612 / 7 11
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

За изненада на феновете на Kavarna Rock, към големите рок и метъл звезди, чиито имена са вече известни, ще се присъедини още една легенда. След като Uli John Rot се оказа възпрепятстван за участие във феста тази година, сцената на Kavarna Rock се сдоби с друг световноизвестен китарист, а именно - GUS G.

Организаторите от Bulgarian Live Music съобщиха, че са получили писмо от ULI JON ROTH, в което той споделя съжалението си, че ще пропусне фестивала, гарантирайки своето желание за скорошна изява в Kavarna Rock. „Съжалявам, че трябва да прекратя участието си в Kavarna Rock, но получих възможността да направя пълно турне в Америка заедно с Yngwie Malmsteen през юни. Тъй като нямам други шоута в Европа през този месец, прецених, че ще бъде по-удачно да преместя участието си за 2015 г. Благодаря ви за разбирането, ще се видим догодина!“ пише в своето писмо.

Като фестивал, градил репутацията си с години, Kavarna Rock няма да разочарова своята публика, а ще замести една звезда с друга. Китаристът GUS G., който в момента свири с OZZY OSBOURNE и едновременно с това е лидер на FIREWIND, обещава да направи истинско шоу с много нови парчета от последния албум ‘I Am The Fire’ на FIREWIND и разбира се – добре с познатите класики от OZZY и BLACK SABBATH. Заедно с GUS G. на Kavarna Rock ще пристигне и един от най-успешните млади представители на прогресив рока – Nathan James. Вокалът на Trans-Siberian Orcestra дели една сцена с банди като Megadeth и Alice Cooper, а дебютният му албум е реализиран с именно основното участие на GUS G. Това лято двамата отново ще се съберат за своето участие на Kavarna Rock.

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и Ticketportal в цялата страната: Piccadilly, Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини На Тъмно, Usit Colors и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg.

 

firewind-live5



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


force 3.05.2014 11:07:17 отговори + 0 0
Екстра! Феста стана още по-аткративен за мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Немаляка 27.04.2014 16:39:10 отговори + 0 0
И какво му е на името Гъс? Или ти си просто неграмотен?
Освен това е преминавал нашата граница вече много пъти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Маляка Си 27.04.2014 15:59:01 отговори + 0 0
с тва именце не бива нивгаш да преминава нашата граница. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ротън г*з 25.04.2014 09:35:56 отговори + 0 0
Мар-ули Рот или големияТ Г*з с Же точка е абсолютно все тая. Префалени ягоди не ми се кльопат. Успех на печелившите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 24.04.2014 23:57:29 отговори + 0 0
Аз лично, предпочитам да вземе Jorn Lande, но проблемът с графиците на всеки от тях явно не позволява да се изпълняват желания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sebastian 24.04.2014 23:06:03 отговори + 0 0
Жалкоооооо..... :-( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cool 24.04.2014 16:56:49 отговори + 0 0
Get your shit straight. "I am the fire" си е негов самостоятелен албум, не е на firewind :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Супер 24.04.2014 16:41:18 отговори + 0 0
Да има и един участник под педесетака все пак ...но няма да дойда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ollyver 24.04.2014 16:34:49 отговори + 0 0
Gus G. e невероятен китарист. Имах честта да го гледам с Firewind три пъти . Така исках тайничко и той да е на Каварна тази година , след като по рано през тази година и тримата / заедно с Uli John Rot и Nathan James направиха 3 концерта в Гърция / . И ето че стана.Перфектно просто . Нивото на рокфеста се вдигна с още една степен . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 24.04.2014 14:17:55 отговори + 0 0
Чудесно! Че и Нейтън идва даже! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 24.04.2014 14:02:25 отговори + 0 0
Екстра! Феста стана още по-аткративен за мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".