Американската хардкор/пънк банда NEGATIVE APPROACH идва в София на 11.09

29 юли 2014, 10:51 ч. 350 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

"For The Kids Booking" празнуват четвъртата си годишнина с концерт на хардкор пънк легендите NEGATIVE APPROACH. Денят е 11 септември, а мястото клуб "Mixtape 5", "B-Side", София. Преди детройтските пънкари, които обръщат пънка с главата надолу от 1981 г. насам, ще чуем едни от класиците на софийската сцена - B.F.D.M..

Билетите за събитието са ограничени до 200 и вече са налични в мрежата на "Ticketlogic". До 9 август ще може да си ги купите на специална цена от 15 лв. След това ще се продават за 20 лв., а в деня на концерта за 25.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hardcore doaien 15.08.2014 21:53:24 отговори + 0 0
Браво, хардкор хипстъри Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глад 29.07.2014 14:40:12 отговори + 0 0
Това, че дадена банда не е била активна никога не е било причина тя да продължи да бъде оценявана за това, което е направила. А Negative Approach са едно от имената, без които тази музика нямаше да е същата. Иначе да, всички сме им прочели Уикипедия профила, знаем кога се разпадат и събират. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

friend of no one 29.07.2014 13:27:11 отговори + 0 0
Браво, успял си да отвориш уикипедия. Ако беше успял и да прочетеш новината, щеше да разбереш, че в прес-релийза се казва "обръщат пънка...", не хардкора.

NA са от първите групи, създали хардкор пънка, момче. Докато са активни нямат никаква известност. След това стават легенди - точно защото са класически олдскул хардкор и досега хората продължават да ги сочат като едни от първите.

Или си свлечен модерен бастун с права козирка, яки татуси и се кефиш на посрани тъф гай смешници, които си мислят, че свирят хардкор, или никога не си слушал хардкор. и в двата случая нямаш място да коментираш новини за една голяма група и за един предстоящ страхотен концерт.

А който е избрал BFDM, трябва да бъде черпен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hardcore doaien 29.07.2014 11:57:46 отговори + 0 0
Много ме кефи как е представено - обръщат хардкора с главата надолу от 1981, а те от 84 до 06 са неактивни. Хаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глад 29.07.2014 10:59:24 отговори + 0 0
Negative Approach са божества!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".