Слушайте свободно онлайн целия нов албум на ELUVEITIE

30 юли 2014, 01:50 ч. 412 / 6 4
пред./следв.

   Чрез плейъра по-долу може да слушате свободно онлайн целия нов албум на ELUVEITIE. Творбата беше "разкрита" за феновете парче по парче във "Фейсбук", като щом една песен достигнеше 1000 слушания, "отключваше" следващата. Ние ви даваме възможност да чуете направо цялото предстоящо издание на ELUVEITIE, което се нарича "Origins" и излиза на 1 август чрез "Nuclear ​Blast​".

   По подобен начин Ozzy Osbourne пусна в социалните мрежи замъглената обложка на свой сборен албум. Колкото повече хора споделяха картинката, толкова повече се избистряше тя.


eluveitie-2014-origins

още за:

Eluveitie


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Pastir 30.07.2014 15:11:28 отговори + 0 0
@Радиация
На никой не му пука
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

UGIN 30.07.2014 11:46:04 отговори + 0 0
Много силен албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 30.07.2014 09:34:36 отговори + 0 0
Не е целият - няма ги няколко "частушки" :Д и краят. Но няма значение, скоро ще ги има. И албумът е много силен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радиация _!_ 30.07.2014 03:26:17 отговори + 0 0
да **; рекламите им скапани, нищо не мога да видя като хората! Ей сега ми се наложи антивирусната да пусна, че от тия реклами си е **********, искаш да чуеш нещо, то ти отваря съвсем друго... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".