W.A.S.P. поставиха седмия си български печат в Бургас на 4 август

5 авг 2014, 12:23 ч. 1190 / 10 91
пред./следв.

   През 2014-а стават точно 10 години от първия концерт на W.A.S.P. в България. За това време Blackie Lawless и компания изнесоха 7 шоута у нас в четири различни града - София, Каварна, Ловеч, а сега и Бургас. Най-вероятно инвазията на W.A.S.P. ще продължи и в бъдеще и те ще покорят още българска територия.

   4 август, разгара на летния сезон на Черноморието. Бургас е пълен със зашеметени от горещината туристи, търсещи прохлада под сенките на дърветата в Морската градина. Неусетно тази лежерна тълпа бива изместена от прииждащи от цяла България хора с плам в очите. Във въздуха витае очакване. Американските легенди W.A.S.P. идват за седми път в България. Шоуто, което ще представят в Летния театър, е част от мащабното им юбилейно турне ''30 Years of Thunder'', което стартира през 2012 г. от Лондон и все още няма край.

   Подгряващи банди на легендите са познатата ни вече италианска банда SCALA MERCALLI и групата на Звезди от АХАТ - АНАЛГИН. Те се справиха със задачата си да повишат и без това високите градуси край морето, преди, около 21:45 ч. на сцената да изскочат легендарните W.A.S.P.

   Шоуто започва с традиционната "On Your Knees" и минутите се компресират в секунди. Тълпата е като хипнотизирана, подчинена на могъщия глас на Blackie и виртуозността на неговите музиканти.
Часове след този помитащ музикален тайфун в мен все още звучи лиричното откровение "Sleeping in the Fire". Мистър Lawless е и единственият член от оригинала на групата, който остана част от нея и верен на феновете си и след повече от три десетилетия на сцена. Blackie обеща: "Идваме да ви подлудим" и го направи.

   Над 60 снимки от концерта на W.A.S.P. в Бургас може да разгледате в нашите галерии.


Текст и снимки: Миглена Цонева

 



Коментари   (91)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Vixx, Live&Loud 15.08.2014 14:54:23 отговори + 1 0
@ Ожилен:
Пак се опитваш да манипулираш - обиждам конкретно само теб и то след като достатъчно дълго време търпях да сипеш лъжи и клевети!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ожилен 15.08.2014 09:48:08 отговори + 0 1
Vixx, Live&Loud - 2014-08-13 16:08:25

Губиш си времето да ми отговаряш защото си гузен, виновен и си поредния дребен хитрец! Защото когато писах на стената ви във фейсбук ми изтрихте коментара. Защото много бързо се научи като всички "батковци" да обиждаш феновете и за всеки гаф да се извиняваш с клуба или озвучителите.
И не знам кои са Stagemasters, но в НДК сме присъствали на достатъчно фалове от профита като теб, дори на твоя ментор Гани(или съдружник?)!
А дали ще си остана "същият тъп, анонимен и беззъб трол" зависи от търпението и желанието ми да ************************!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vixx, Live&Loud 13.08.2014 16:08:25 отговори + 1 0
@ Ожилен:
Аз също не зная кои по-точно наши концерти са били "адски зле от към организация и звук", но не е зле да престанеш да се пробваш да манипулираш постоянно. Въобще не си търся размяна на реплики с теб, просто няма да търпя нагли и безпочвени лъжи и коментари. Който иска да ни каже нещо, да се оплаче или посъветва - имаме сайт и фейсбук. Там обаче ще трябва да се напишеш кой си(или поне отчасти).
Относно Смоуки - Крис Норман не е в групата от повече от 28 години и хората, които се интересуват, го знаят и силно се съмнявам, че някой се е надявал, че точно за българската дата ще се върне... Освен това, може да се разбере и от плакатите, които вече са разлепени по улиците, така че не се опитвай да ни обвиняваш в измама. Залата е 1 на НДК(има ли смисъл да говорим за акустиката?!), техниката ще е на Stagemasters(не ме питай кои са!) и групата си води озвучител.
А сега, единственото за което можеш да ме попиташ, е защо си загубих времето да ти се обяснявам, като ти не само ще си останеш същият тъп, анонимен и беззъб трол, но ще ставаш и по-зле.
LIVE AND LET DIE
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анунимен 11.08.2014 12:23:46 отговори + 0 0
....Сега ще го разбереш и на Смуоки, като видиш, че идват без Крис Норман, а никой не ви е казал...

стига бе, той от комай 30 години не е с тех хахахахах
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ожилен 11.08.2014 11:13:51 отговори + 0 0
Кор - 2014-08-11 10:30:45
Чакайте бе, аз не разбрах какво общо имат Live&Loud тук .. бил съм на 3 техни концерта и останах доволен.

Не знам на какво си ходил, но аз и на четирите дето ходих бяха адски зле от към организация и звук. Сега ще го разбереш и на Смуоки, като видиш, че идват без Крис Норман, а никой не ви е казал
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кор 11.08.2014 10:30:45 отговори + 0 0
Чакайте бе, аз не разбрах какво общо имат Live&Loud тук .. бил съм на 3 техни концерта и останах доволен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АзотБургас 11.08.2014 09:22:13 отговори + 0 0
lawless ти въобще бил ли си на този концерт? Да не си бил в храстите до летния? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lawless 11.08.2014 06:27:56 отговори + 0 0
това... беше най-злеташкия концерт на който съм ходил. Не бях виждал по-лоша идея за зала! Не бях чувал такъв звук от wasp до сега.... За пореден път се убеждавам, че в България няма невъзможни неща! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ХаХа 10.08.2014 12:19:46 отговори + 0 0

Бръмбар = Max = Гани = МОЕ = МЕ = live&Loud


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 9.08.2014 01:10:31 отговори + 0 0
Сеирджия,освен,че си завистлив и тъп гном си и вярваш на глупостите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


fen na W.A.S.P. nad 20 go 8.08.2014 23:40:14 отговори + 1 0
стига бе, хора, който беше отишъл да гледа W.A.S.P., да пее с тях и да се раздаде, няма от какво да е недоволен, не ми липсваха нито пустите му видеостени, нито Елвис и прочее. Емоцията на концерта в Летния театър беше жестока, мисля, че Бургас с право може да се гордее, публиката беше невероятна, не е зле да се помисли за други подобни концерти. Ужасно съм доволен за разлика от други, че беше препълнено с толкова верен на идеята народ, да не забравяме, че бяхме на концерт на световноизвестна група все пак, не на Криско, Фики или Азис ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сеирджия 8.08.2014 21:50:44 отговори + 0 0
Гани никога не е имал безпроблемен концерт! Запомнете го и спрете да ревете! Някой надолу го беше казал: Гани=MOE=МЕ=Live&Loud
Щом си купувате билети на тези организатори значи сте или тъпи или мазухисти! Както и Loud Concerts където е друг човек, но ефекта е същият!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dfgnuio 8.08.2014 14:06:25 отговори + 0 1
@Вътрешен - това нека си е така, аз не виня хората че станала издънка - СЛУЧВА СЕ! Виня ги за следното - ми излез бе, да му *** **мата, обясни на хората в едно съобщение до пресата "Така и така, това са причините обещаните неща да не бъдат налице." Поеми отговорност! Ние не сме просто некви машинки за пари там! Ние сме ХОРА. И не просто това - ние сме най-готините хора в шибаната държава и заслужаваме някой ОФИЦИАЛНО да поеме отговорност за казаните неща, които се оказаха ЛЪЖИ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вътрешен 8.08.2014 02:02:54 отговори + 0 0
Отпаднали са стените, щото им отпадна концерта в Цариград и им се е видяло тъпо да идват с рейса! И за самолета не им е било изгодно да си натоварят и проекторите. А за въпросните чаршафи рамките бяха осигурени и се сглобяват за половин час. И те така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мда 7.08.2014 23:32:55 отговори + 0 0
Като е нямало нужда от видеостени, за какъв ... обявиха, че ще има? Такава издънка като да гърмиш наляво и надясно какво ще има на концерта, а то да го няма, не е имало никога! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Брус 7.08.2014 23:02:48 отговори + 0 0
А къде е сетлиста от концерта в репортажа? Май е било смешно да се напише колко песни са изсвирили! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.... 7.08.2014 21:07:19 отговори + 0 0
Къде са снимките от Scala Mercalli и Аналгин? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 7.08.2014 18:50:44 отговори + 0 0
лично на мен ми хареса много концерта , бях на 3ти ред на 2 метра от колоните явно затова не съм усетил ехо и да ... след края публиката стоеше още 20минути в чакане тва ли беше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Христо 7.08.2014 15:58:57 отговори + 1 0
Концерта си беше много наред. Не успях да чуя звука фронтално, защото бях малко по-встрани и зает с едни други работи, така че за това не мога да дам мнение. За какво ви бяха тия LED-видео стени ? Стените са за големи площи като стадиони, където публиката в голяма част от времето не вижда групата която свири. В Летния театър всичко е на по-малко от 30 метра разстояние, да не говорим че и най-задния ще вижда защото е издигнато като в киносалон. Преставете си една, две или повече стени отстрани или насреща да ви светнат срещу вас... дали щяхте да успеете да видите групата долу в ниското ? Чудесен си беше концерта. Вярно е това което се споменава за продължителността на изявата на Аналгин и спречкването с китариста на WASP. Заради крайния час 23:00 и заради Аналгин които си посвириха повечко, WASP не излязоха на бис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cruehead 7.08.2014 15:22:25 отговори + 0 0
@..... А така майна! Блекито е дъ бест! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ожилен 7.08.2014 11:26:34 отговори + 0 0
Fen - 2014-08-07 00:27:06
Ожилен - 2014-08-06 09:19:40
Бръмбар = Max = Гани = МОЕ = МЕ = live&Loud

Бойко, върна ли се вече от Вакена?.. Звънни за по бира ако имаш време, че искам да свириме там догодина.

Гани, спри се! Поне не маскари колегите си!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 7.08.2014 00:27:06 отговори + 0 0
Ожилен - 2014-08-06 09:19:40
Бръмбар = Max = Гани = МОЕ = МЕ = live&Loud

Бойко, върна ли се вече от Вакена?.. Звънни за по бира ако имаш време, че искам да свириме там догодина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dfbasdji 6.08.2014 23:58:18 отговори + 1 0
@ГНР - ми един е, това е "театър" все пак, не концертна зала, съоръжението не е предвидено за 1500 заляти с бира метъли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

@ ??? - 2014-08-06 23:41: 6.08.2014 23:46:45 отговори + 1 0
Над 60 снимки от концерта на W.A.S.P. в Бургас може да разгледате в нашите галерии. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 6.08.2014 23:41:13 отговори + 0 0
Нема значение, че хората плюват. Блекю е страхотен и пее уникално! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


??? 6.08.2014 23:41:00 отговори + 0 0
Още снимки няма ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 6.08.2014 23:18:56 отговори + 0 0
Dfgnuio - 2014-08-06 10:58:51
Всички сте прави, а кенефа беше долу в ляво
Е, хубо, но аз бях долу в дясно! Нещо не ми се върза... и само един ли беше?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.... 6.08.2014 19:39:25 отговори + 0 0
jovani, наистина това не е сетлиста, не си спомням да са пяли Тhe Headless children и Hellion. Вместо тях аз чух The Idol и I Am One. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

грешка 6.08.2014 17:32:37 отговори + 0 0
Това изобщо не беше сетлиста! :p Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

W.A.S.P. 6.08.2014 17:28:21 отговори + 0 0
jovani, безкрайно много си се объркал с тоя сетлист Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


@ Deni - 2014-08-06 10: 6.08.2014 16:52:00 отговори + 1 0
Blackie - Marylin Manson - Johnatan Davis
Ходи се прегледай, пич. Годината е 2014, лятото.
Апропо, Джонатан Дейвис не пя ли малко по-отдолу на Летния театър преди 2 години. Имаше и някакви хорица там да му се радват - 15 000 горе-долу.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jovani 6.08.2014 16:15:18 отговори + 0 0
Доколкото разбрах Blackie е тежко болен.Незнам подробности. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jovani 6.08.2014 16:11:24 отговори + 0 0
Ето ви го сетлиста:
01.On your kness
02.The real me
03.L.o.v.E. machine
04.Wild child
05.the Headless children
06.Hellion
07.sleeping(in the fire)
08.I wanna somebody
09.Heaven's hung in black
10.Blind in Texas

2015 ще идват в София(Доколкото разбрах)!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 6.08.2014 16:07:07 отговори + 1 0
Погледнах сет листа от другите им концерти наистина с една песен по малко само за Wacken не открих сет много малко са почнали да свирят. Но звука в Бургас си беше зле да не говорим за обещаните сценични ефекти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мега фен 6.08.2014 15:54:27 отговори + 0 0
Да не пропуснете Testament и Смуоки без Крис Норман!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dfgnuio 6.08.2014 14:34:57 отговори + 1 0
Е че те Аспирин пяха 4 техни песни + 1 на Дио + 1 на Ахат, какво толкова дълго са пяли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пешо 6.08.2014 14:32:28 отговори + 0 0
аз човека - 2014-08-06 12:30:18
Истина за късият сет на W.A.S.P е, че Звезди се направи на звезда и си помисли, че публиката е дошла заради него и свири доста повече от определеното му време( въпреки, че вдигна публиката на крака ). След края на тяхното изпълнение Звезди беше на косъм от линч от китариста на W.A.S.P


е за това трябваше на соулфлай в софия преди 10-11 години освен бутилки да бях отнесли и нещо друго. че да помнят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз човека 6.08.2014 12:30:18 отговори + 0 0
Истина за късият сет на W.A.S.P е, че Звезди се направи на звезда и си помисли, че публиката е дошла заради него и свири доста повече от определеното му време( въпреки, че вдигна публиката на крака ). След края на тяхното изпълнение Звезди беше на косъм от линч от китариста на W.A.S.P Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мда 6.08.2014 12:02:50 отговори + 0 0
Поне да беше се извинил за подвеждащата информация, която пусна преди концерта. Да обясни защо свръхспециалната техника така и не стигна до мястото на концерта. Сега мълчи като г.з, но хората няма да го забравят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джиджи биджи 6.08.2014 11:00:36 отговори + 0 0
Бай Ганя спирка няма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Deni 6.08.2014 10:59:41 отговори + 0 0
Взривяващи и емоционални! Култова група с неизменен сантимент към българската публика, а Блеки - вечен еталон за оригиналност, копиран от редица фронтмени като М.Менсън, вокала на Корн Дж. Дейвис и др. Уникални. Автентични. Страстни. Професионалисти. - У.А.С.П. !!! ♡ ♡ ♡ ♡ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dfgnuio 6.08.2014 10:58:51 отговори + 0 0
Всички сте прави, а кенефа беше долу в ляво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аман от вас 6.08.2014 10:38:12 отговори + 0 0
Ае да намерите друго място дето да се обяснявате. На всички ни писна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ожилен 6.08.2014 09:19:40 отговори + 0 1
Бръмбар = Max = Гани = МОЕ = МЕ = live&Loud Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 6.08.2014 05:27:53 отговори + 0 0
RZ д - 2014-08-05 21:13:27
Моля да редактирате и да качите по-обективен и пълен репортаж.

Концерта беше:

- невероятна жега;
- огромна премодулация;
- ужасна микрофония (дължаща се на напълно неподходящата претъпкана заради промпутърски гаври "зала";
- страхотна публика.

Три от нещата, според мен, накараха WASP да си тръгнат предварително!



Нееееееееееее уникален ****** не е истинааааааааа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Max 6.08.2014 05:24:55 отговори + 1 0
Много сте смотани всички тук честно хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анунимен 6.08.2014 02:04:39 отговори + 0 0
Не е луд тоо що яде баницата.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 5.08.2014 23:46:13 отговори + 0 0
Публиката действително се раздаде! Доста тясничко беше, а освен всичко останало и кенеф не намерих... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дртъ 5.08.2014 23:35:44 отговори + 1 0
Някакъв сетлист няма ли да излезе вече...или екипа ви си почива? Баси репортажа, постен като зеле с моркови!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Marv 5.08.2014 22:57:43 отговори + 1 0
Летният театър в Бургас за хеви метъл концерт, според мен, не става. С огромната авансцена и сцена в сиво, която и да е банда изглежда нелепо, а и тентата така прецаква звука.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


RZ д 5.08.2014 21:13:27 отговори + 0 0
Моля да редактирате и да качите по-обективен и пълен репортаж.

Концерта беше:

- невероятна жега;
- огромна премодулация;
- ужасна микрофония (дължаща се на напълно неподходящата претъпкана заради промпутърски гаври "зала";
- страхотна публика.

Три от нещата, според мен, накараха WASP да си тръгнат предварително!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

W.A.S.P. 5.08.2014 21:03:41 отговори + 1 0
Предишният им концерт: http://www.setlist.fm/setlist/wasp/2014/dolni-oblast-vitkovice-ostrava-czech-republic-63ce9a3f.html

Разликата е 1 песен. Преживейте го.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

InnerSelf 5.08.2014 20:38:03 отговори + 0 0
Stivan - добре е, благодаря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cruehead 5.08.2014 20:23:57 отговори + 0 0
Само мрънкачи има тука и майката си е *****! Аз бях на концерта и близо до пулта, според мен звука на W.A.S.P. беше най-добре, но на италянската група съкваше отвсякъде. Да, възможно е Блеки да е или болен или просто неотпочинал от Вакен. А и възможно е шибаните организатори да не са можели да платят за по-голям сет. Признавам, разочарована съм, че викахме 15 минути за бис, а те тогава сигурно вече са били на път за хотела. Ениуей, въпроса е, че се размазахме от кеф, а и Блеки си е one of a kind, ясно е че всички бяха там заради него, защото (без да подценявам останалите от групата) на всички ни е ясно, че без Блеки УАСП НЕМА! Беше яко, даже много, но организатора е боклук. А пичовете ги очакваме отново, ама не и с този организатор \m/ Колкото до @Opethio - ти си бастун, dear Sir. W.A.S.P. не са виновни, че са на такова ниво и жалките български организатори не могат да им плащат. И второ, сета не на всякъде е същия, същия е, но с вариации. Никъде не го е пишело с главни червени букви, че ще е еднакъв. Аре ся лапай там кебапчетата за които толкова мрънкаш и трай! С най-добри чувства. О, и забележка към сайта. Попринцип има дълъг репортаж, а сега дори сетлист няма. Стегнете се де Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ожилен 5.08.2014 20:12:26 отговори + 0 0
Бръмбар, ти си Бате Ганю!!!!!
А вас всички той си ви на*ба отново без да му мигне окото! Пак ще му се размине, а и същото ви очаква на 11 август където Бате Марто ще ви резне за сметка на Тестамент!!!
После ще гледате и Смуоки без Крис Норман и тн...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stivan 5.08.2014 20:09:27 отговори + 0 0
InnerSelf така добре ли е?
http://flagman.bg/files/images/8(37).jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

InnerSelf 5.08.2014 20:03:19 отговори + 1 0
Не успях да бъда този път на концерта (бил съм 2 пъти на WASP), но съжалявам да разбера, че нещата не са били както трябва. Но пък като човек, който сега има възможността да прочете репортаж и да разгледа снимките, една молба искам да отправя - няма ли наистина да е по-добре, ако сред секцията със снимките от който и да е концерт да има поне 3-4 на публиката? Така малко да се усети атмосферата и от другата страна. Иначе 20 снимки на Блеки в почти една и съща поза, още на 20 на китариста, още на 20 на трометиста и гъдуларя, някак си... то поне един бутон "Лайк" да има, а то и това няма... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 5.08.2014 18:56:18 отговори + 0 0
Единсвената ми "забележка"...Имам нужда от още WASP. Дойдат ли пак, отивам да си чуя биса! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Marv 5.08.2014 18:51:49 отговори + 0 0
Абе има хляб в идеята за метълче в Летния театър-Бургас. Все пак си беше бая претъпкана. До толкова, че нежньовците да мрънкат, но не и толкова, метълите да са недоволни. Т.к. бях до пулта, мисля, че пичовете зад тях също чаках бис, докато непочнаха да говорят по мобилните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tormentor 5.08.2014 18:45:42 отговори + 0 0
Следващият път, пак си дайте парите на МЕ /Гани/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Фен 5.08.2014 18:29:03 отговори + 1 0
@Dfgnuio Имаше някаква грешка не знам чия е не виня групата или конкретно промоутъра. Като се замислим кой страда от това публиката и феновете защото те вадят парите от джоба си да идат на концерт.Кое на този концерт му струваше 50лв. билета. Говореха за уникално шоу невероятна сцена и кое му беше невероятното... че имаше микрофония между песните да се смея ли да плача ли? Що трябваше да премодулира всичко, ако питаш мен най-добре се чуваше отстрани в храстите е затова ли да дам 50лв ? Да седя в храстите за другия път като има лайв ще си взимам Сектор В - "ХРАСТИ" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WASP фен 5.08.2014 18:27:06 отговори + 1 0
Иначе не може по радио Power 3 часа преди концерта да продължават да ни мелят за видео стените и стойката... Аре нема нужда, все едно не се е знаело от по-рано... Не съжалявам за 800-те километра, изкъртих се от кеф, ама е грозна история.Промоутърски простотии... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WASP фен 5.08.2014 18:25:11 отговори + 1 0
Предполагам, че е имало неуредици, в началото като трябваше да излизат, Блеки беше ядосан нещо, говореше се с разни хора отзад. Не виня групата, обаче хем за втори път евър (след Хр.Ботев преди 5г) спомена за отношението си към България и за първото им идване преди 10г (бил съм и в Англия, там "вие сте най-яката публика" нямаше), хем след това признание да се приберат без едно бисче... Шоубизнес, ама публиката заслужаваше поне една песничка... Наистина се раздадохме на макс, евала на всички дошли! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dfgnuio 5.08.2014 18:02:51 отговори + 1 0
@Фен - оу, много кофти, съжалявам да чуя че си бил толкова път Наистина е много кофти като стане така за хората които са се убили от път за концерт. Може би си имаш вече обицата на ухото, но наистина недей да виниш групата, аз не мисля че те умишлено са ни преебали, виждаше се Блеки колко е щастлив да види малка, но отдадена публика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 5.08.2014 17:46:10 отговори + 0 0
Най-слабия концерт на който съм бил не ме интересува кой е виновен и какво е направил чувствам се прецакан със сигурност няма да бия 800км да ида на друго подобно мероприятие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dfgnuio 5.08.2014 17:39:09 отговори + 1 0
До тук има 3 теории за краткия сетлист на WASP - 1. Блеки е болен и не може да пее толкова дълго, толкова скоро след Вакен, 2. Бил е наложен час за приключване на феста 23:00 и предишните групи са се забавили, 3. На WASP им е било платено за половин сет, а остатъка от парите ги е изял организатора (това уж е вътрешна информация). И в трите случая аз не виждам вината в WASP. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

шекер ма'ала 5.08.2014 17:28:21 отговори + 0 0
Аз пък чух, че сетът на WASP е бил орязан заради предварително обявения час за край на концерта - 23:00. Имало е забавяне и доминото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dfgnuio 5.08.2014 17:26:04 отговори + 0 0
Много хора недоволни от шоуто, но истината е че получихме 3 часа метъл, добро подгряващо шоу, добър сетлист и изпълнение от WASP.
Озвучаването беше трагедия и сетлиста на WASP беше кратък, това са ЕДИНСТВЕНИТЕ недостатъци на събитието. Не можем да обвиняваме Блеки за краткото шоу (1 час, не е много кратко, Моторхед пяха 30 минути оня ден), защото се чува че е тежко болен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VLAN 5.08.2014 16:50:56 отговори + 1 0
Most of Evil са мошеници. Така и не върнаха парите за GORGOROTH и VADER. Поне едно "извинение" да баха направили. Едва ли повече ще отида на концерт организиран от тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дддддд 5.08.2014 16:39:24 отговори + 0 0
Като фен искам да се обърна към авротите на статията да не пишат глупости, а да признаят, че сетът беше съкратен, че Блаки нямаше глас на края и въобще не можеше да пее, че никакво по-специално шоу не се състоя, ами даже беше по-слабо от другите до сега (бил съм на 3 от предишните), и че залата беше прекалено претъпкана, много над капацитета си. Общо взето се чувстаме прецакани с тоя концерт и моля ви, не защитавайте спонсорите си ами ги критикувайте, бъдете обективни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ужилен три пъти/последова 5.08.2014 16:36:30 отговори + 1 0
Призовавам всички уважаващи се фенове да бойкотират следващи прояви на "МОСТ ЪФ ИВЪЛ" и Гани , който наистина ни нае...а за пореден път снощи!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ужилен три пъти/последова 5.08.2014 16:30:25 отговори + 1 0
За пореден / и последен !!!/ път се връзвам на изцепките на Гани !!!
След като хванах пневмония на концерт , който не се състоя /Горгород , Ведър и др./, снощи разбрах от г-н Куршумов , че Мартин Стоянов от "Лауд консертс" ми е откраднал парите /цяла нощ мислих и не открих връзката/.
После бях на Слаш и Майлс Кенеди в зала "Фестивална" на 4 ФЕВРУАРИ и единственото отопление беше издишаният от публиката въздух. На този концерт се разминах само с ангина, въпреки че стоях със шапката.
Снощи платих за цял концерт,а получих половин, защото най-вероятно на WASP им е платено за толкова.
Г-н Куршумов , благодаря за добрите неща , които "МОСТ ЪФ ИВЪЛ" е направила /например "Гуано ейпс"/ , но това наистина ми беше последното посещение на концерт , организиран от вас.
И ако се срещнем някъде по улиците и съм с обувки, вероятността да се сбием е огромна/ мразя да се бия по джапанки / !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бръмбар 5.08.2014 16:12:41 отговори + 1 0
Ожилен,а ти си поредния ***** който е ужилен от хейт!Земи се скрий некаде бе ***** неграмотен!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

типична българска далавер 5.08.2014 16:10:33 отговори + 0 0
Много голям гъч, и задух, освен всичко останало,щеше да се пръсне по шевовете, ама продават билети колкото си искат, а цената- подиграха се с нас....През 2012 на Ost fest -а в Букурещ с билет за 32евра, освен всички подгревки, в 17ч гледах WASP,в 19ч- Megadeth, и в 21 забиха Motorhead, отлична организация, и звук, много шатри с бира и Джак.. , сега за Тестамент билета тук е 50лв. а в Букурещ-40лв. Отивам там... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ожилен 5.08.2014 15:58:28 отговори + 0 0
Бръмбар, ти си поредния ***** дето си мисли, ча много знае! Бате Ганю си ви на*ба отново без да му мигне и никой няма да реагира и пак ще му се размине!
Същото очаква всички и на 11 август и Бате Марто ще ви резне за сметка на Тестамент!!!
После ще гледате и Смуоки без Крис Норман и тн...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


мда 5.08.2014 15:30:40 отговори + 0 0
Значи хонорарът като за малък сет, но публиката плаща 50 кинта като за голям. Далаверка. По левче за минута. К`во му плащаш?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VinX 5.08.2014 15:22:35 отговори + 0 0
За инфо: стойката, екраните е.т.с. също срещу заплащане, за стойката мога да кажа, че сцената в бъргас е прекалено малка, за да се сложи стойката с микрофона. А и хонорарът им не е бил точно за по-голям сет. Инфото то моят приятел Дъглас Блеър Лучек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ceco 5.08.2014 15:13:43 отговори + 0 0
Като ви чета имам чувството ,че сте отишли да видите стойката за микрофон на Блеки Е уви забравил я е във Вакен Беше си супер изживяване и 30 мин да беше пял аз съм доволен,за 4ти път ги гледам и пак ще отида ако дойдат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зле 5.08.2014 14:38:05 отговори + 0 0
Той репортажа и той оскъден като концерта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 5.08.2014 13:57:35 отговори + 0 1
Елизабет Тейлър младее на тази снимка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Me 5.08.2014 13:56:18 отговори + 0 0
Колко беше посещаемостта? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Opethio 5.08.2014 13:20:06 отговори + 0 2
Доволен съм,но:

1. Само две умрели "заведения" дето в 20 им свършиха кебапчетата.
2. Пръснаха ми се ушите от италианците,които бяха страхотна банда,но звука им в началото беше лош.
3. Аналгин сцепиха според мен,но ми се искаше да чуя друга банда,а не отново Звезди и компания.
4. WASP СА БАСТУНИ! ОРГАНИЗАТОРИТЕ СЪЩО! Къде бяха видео стените,бруталната стойка и прехваленият им озвучител?!
5. Хубава работа, ама кратка...отидох да чуя моята песен Chainsaw Charlie,която е официално в сета им,но уви не я изпълниха.
6. WASP СА БАСТУНИ! Това не съм го виждал никъде,публиката да вика 15 минути и нито един човек да не напусне залата и съответно реакцията на WASP беше...ЕБ** ГИ! Заминаха си,като пичове и боли ги фара за умрелия летен театър и умрялата бургаска публика,която им се раздаде напълно!

Благодаря!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 5.08.2014 13:16:54 отговори + 0 0
Що не сте снимали и басиста, невидим ли беше ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мда 5.08.2014 13:16:34 отговори + 0 0
И аз се замислих дали не е било заради проблем с плащането (за съкратена програма) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странно 5.08.2014 13:07:36 отговори + 0 0
Не знам,аз за пръв път виждам такова нещо,самостоятелен хедлайнерски концерт,1 час... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


бръмбар 5.08.2014 13:05:41 отговори + 1 0
Ожилен глупак,на всеки му е ясно, че ако не е платено предварително групата нема да дойде!! Особено от ранга на W.A.S.P.!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ожилен 5.08.2014 12:52:59 отговори + 0 1
Нищо чудно Ганю да не е платил и на него! В немско пя над час и полувина и беше мега яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любомира 5.08.2014 12:38:52 отговори + 0 0
Размазващо беше, но кратко. Иска ми се да беше повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Насо 5.08.2014 12:32:56 отговори + 0 0
Жалко че този път не успях да ги гледам, но беше доста далече. Да се надяваме че няма да е последното, винаги става голям купон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мда 5.08.2014 12:31:51 отговори + 1 0
Подлуди ни точно един час. Нямаше сили за повече явно. Включително и за бис... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Hellrider 5.08.2014 12:30:56 отговори + 1 0
Тук се бяха бъзикали,че за 50лв цяла стойка за микрофон щели да ни покажат,ама то дори и това нямаше...xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".