TESTAMENT предадоха своя траш метъл завет и в София

12 авг 2014, 01:05 ч. 859 / 9 49
пред./следв.
В средата на най-отпускарския месец, август, след горещия летен ден, предстоеше едно събитие да нажежи и нощта. Легендарните олдскул трашъри TESTAMENT щяха за пръв път да разтърсят унеслата се в лятна дрямка и поопразнена София. Но верните им фенове бяха пред залата и чакаха с нетърпение вратите да отворят.

   Бандата на "индианския вожд" от племето Помо Chuck Billy е гостувала веднъж у нас, преди цели осем години, на 25 август 2006 г., в Каварна. Изявата тогава беше в рамките на "Kaliakra Rock Fest", в компанията на TWISTED SISTER и HELLOWEEN. Сега TESTAMENT щяха да се представят пред родната публика в страхотен звезден състав - китаристите Еric Peterson и Alex Skolnick, барабаниста Gene Hoglan и басиста Steve DiGiorgio.

   Влизането в зала "Универсиада" ставаше спокойно и навреме, при спазване на пълен ред. Храна и напитки се предлагаха около и в залата, така че никой да не остане гладен или жаден. Настроението на феновете беше добро и всеки очакваше класно шоу, предвид главните герои на събитието.

   Първа на сцената се качи софийската група DOWNSLOT. Бандата е създадена през 2008 г. и има едни издаден албум - "God Is War" (2012). Групата е в състав: Иван Делибалтов - китари, Васил Андонов - китари, Стоян Илиев - ударни и Илиян Шиклов - бас/вокали. В музиката им се усещат както класическите влияния на олдскул траша, така и някои съвременни тенденции в стила. DOWNSLOT представиха стегнат сет, в който включиха песни от "God Is War", като едноименната с творбата, "Beg", "Second Chance" и др. В началото на изпълнението на нашата банда публиката беше малко, но още при второто парче пространството пред сцената и трибуните доволно се изпълни. DOWNSLOT се оттеглиха под заслужени аплодисменти и гордо вдигната глава. За съжаление, озвучаването не беше на ниво, проблем, който вместо да се реши, се задълбочи при изпълнението на хедлайнърите.

   Появата на TESTAMENT бе приета възторжено от залата. Изявата на американските траш класици е част от европейското турне в подкрепа на двойния концертен албум "Dark Roots of Thrash", излязъл през есента на 2013 г. Зад сцената имаше специални декори, изобразяващи средновековния замък от обложката на лайв изданието. Chuck Billy и компания забиха първо парчето "Rise Up" от последния си албум "Dark Roots of Earth" (2012). Публиката откликна възторжено на първата заигравка при припева на песента - фронтменът крещеше "Rise Up!", а тълпата отвръщаше "War!". Последваха още две парчета преди групата да направи кратка пауза, в която Billy благодари на българската публика и изрази задоволството си, че се представя отново в нашата страна. На трайбъл хита "Native Blood" от последната творба на бандата се заформи първият сериозен съркълпит. При изпълнението на следващото парче - "True American Hate", "думата взе" Alex Skolnick и припомни защо е смятан за един от най-добрите китаристи в света. В следващите парчета другият струнник на групата, Еric Peterson, не остана длъжен и също показа какво може.

   Атмосферата в залата се нажежаваше все повече. Любимата стара класика "Into the Pit" от албума "The New Order" (1988) взриви феновете. Ефектното осветление правеше сцената и декорите ту призрачни, ту избухващи в пламъци. Мощните ревове на Chuck Billy, воят на бесните китари, безкомпромисният плътен ритъм на баса на Steve DiGiorgio и грохотът на барабаните под палките на уникалния ударник Gene Hoglan караха тълпата да полудее. TESTAMENT подариха на българската публика изключително въздействащо шоу. От сцената бликаше суровата мощна агресия на траша, на която никой от присъстващите не можеше да устои. Съркълпитовете вече бяха два, които на моменти се сливаха в единен врящ котел, а най-смелите се хвърляха сред вдигнатите ръце на околните и се понасяха в краудсърфинг.

   Главно действащо лице на шоуто безспорно беше харизматичният Chuck Billy. Възкръснал след жестоката битка с рака преди 13 години, той не жалеше сили и енергия на сцената и сякаш всяка секунда принасяше жертва на подарения му нов живот. Фронтменът не пропусна да изрази гордостта си, че принадлежи към коренното население на американския континент - индианците. Вдигнал юмрук, той зовеше за непримиримост и отстояване на собствената позиция. Яркото му искрено поведение възпламеняваше публиката и към края на редовния сет на бандата Billy ръководеше мощния сблъсък на стената на смъртта сред тълпата пред сцената.

   Не може да не се спомене, че прекрасното преживяване от концерта на траш титаните беше помрачено от лошото озвучаване. Последното дори накара някои от зрителите да си тръгнат преждевременно. В друго отношение условията в залата бяха нормални - предвид топлия сезон, в залата не беше задушно.

   След кратка пауза TESTAMENT излязоха на бис и изпълниха още три парчета - "D.N.R. (Do Not Resuscitate)", "Three Days in Darkness" и "The Formation of Damnation". Групата се сбогува много топло и сърдечно с българската публика с обещание за нови срещи. Събитието посетиха приблизително около 1000 души.
Сетлист на TESTAMENT:
01. Rise Up
02. The Prеаcher
03. More Than Meets the Eye
04. Native Blood
05. True American Hate
06. Dark Roots of Еarth
07. Into the Pit
08. The New Order
09. Practice What You Preach
10. Riding the Snake
11. Eyes оf Wrath
12. Over the Wall
13. Disciples of the Watch
Бис:
14. D.N.R. (Do Not Resuscitate)
15. Three Days in Darkness
16. The Formаtion of Damnation
Heathen Heart


   В галериите ни може да разгледате близо 70 снимки на TESTAMENT и DOWNSLOT.




Коментари   (49)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Device 13.08.2014 14:31:14 отговори + 0 0
То може ли да не се ос.рат нещата тука, вече няма смисъл да се ходи на концерт в България. Звука не беше малко лош, беше отврат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яско Хаяско 13.08.2014 14:11:28 отговори + 0 0
Бахти!!!!!!!!!!!!! След всеки концерт - особенно в ЗАЛА уникално много негативни коментари....!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не съм бил но... 13.08.2014 12:19:35 отговори + 1 0
Като чета коментарите чак ми става гадно. Не мога да разбера тея специалисти които обясняват кой трябвало да оправи звука - групата или прпмоутъра - дреме ми на **** бе! Фенът си плаща за концерт и озвучаването трябва да е перфектно! Без феновете и групите и организаторите са нищо! Омръзна ми да се гаврят тея ********* с нас - с гадна и скъпа бира, с насран звук, с отпаднали банди и невърнати пари! После се показват по телевизора и обясняват как българският фен нямал култура и не купувал предварително билети! Българският фен е най-всеотдания и лоялен бе *******! Съд и бойкот за такива "организатори"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Живи 13.08.2014 09:39:51 отговори + 0 0
Концерта си беше супер!Звука малко лош но Чък Били компенсираше всичко.Доволен съм и искам пак да дойдат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Judasa 12.08.2014 22:46:09 отговори + 0 0
@Alone in the Dark: ами как да ходим на концертите, като знаем кой е организатора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


thrash till death 12.08.2014 22:29:25 отговори + 1 0
Тази година само гадни звукове на концерти и то хубави концерти !! мейдън в арената звука беше гаден,на метъл старс пак беше зле и сега още по зле стана ! ебаси олигофрените 1 звук немогат да оправят ,трябваше НЯКОЙ ПО ВРЕМЕ НА КОНЦЕРТА ДА ОТИДЕ КЪДЕТО ОЗВУ4АВАТ ЗВУКА И ДА ИМ НАТРИЕ КАН4ЕТАТА !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оле мале 12.08.2014 21:34:04 отговори + 1 0
Ха,токущо изгледах няколко клипчета в тубата и познайте, по никакъв начин не се усеща какъв ад беше в залата. Всичко си се чува, е, като записано с камера де. Може би има някакъв намек колко силно беше, но само намек. Като слушам звука на клиповете, с редуцирана от камерата сила, си мисля, че можеше да имаме много добър концерт ако някой не се беше опитал да ни пръсне тъпанчетата. Жалко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Val Kebed 12.08.2014 20:59:15 отговори + 1 0
Тестамент си бяха за 2010 год за Биг Файв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ravenous Graves 12.08.2014 20:46:27 отговори + 0 0
Звуково насилие и ушно малтретиране ,язък за TESTAMENT . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock'N'Troll 12.08.2014 20:15:02 отговори + 1 0
@ riggerche
"...повечето групи които идват си водят технически екип с тях..."

Така де - водят си. Зала и озвучаване обаче се осигуряват от промоутъра. А ако въпросното озвучаване не е добро, техническият екип е напълно безпомощен. За жалост, с последните си няколко организирани събития се видя, че източникът на гаден звук не са нито залата, нито екипът, а организацията на Lame Concerts.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


riggerche 12.08.2014 19:28:50 отговори + 0 0
Мили хора само да знаете за информация че, повечето групи които идват си водят технически екип с тях така че не се сърдете на промотъра или нещо друго българско Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Николай 12.08.2014 18:11:07 отговори + 1 0
Звукът беше отврат!На моменти не се разбираше кой какво свири!Силния звук не може да компенсира качеството,за съжаление,както беше снощи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Chuck Billy 12.08.2014 18:03:56 отговори + 0 0
Разбирам защо оплювате Loud Concerts с право звукът беше отврат няма да ходя на концерти организирани от Loud
моля се BGTSC да им е по-тих звук иначе Чък и компаня бяха във вихърът си въпреки шумът
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skolnick 12.08.2014 17:33:11 отговори + 1 0
Велика група!!!Мястото им беше на "Васил Левски" през 2010г.Малко хора,но който обича Тестамент, истински беше там.Перфектно шоу от страна на бандата!!!Специални благодарности на Булгартабак и марката "GD",филтрите на цигарите им са перфектни тапи за уши при полеви условия!!!Звукът беше ужасен!!!НЕ СЪЖАЛЯВАМ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мда 12.08.2014 15:17:34 отговори + 0 0
май наистина е бил loud concert Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Thrasher 86 12.08.2014 14:13:04 отговори + 0 0
Имам приятелче,който е гледал TestamenT в САЩ и ми каза,че тук като цяло концертите от към звук са пълна трагедия,но пък за сметка на това като фенове направо изкъртваме!!!! Организаторите на този концерт трябва да върнат 1/2 от сумата за всеки закупен билет!!!! Няма да отида на концерт никога когато е организиран от тази компания(дори не си струва да и назовавам името)!!!!!!! Д.Г.Д!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Поредната селяния 12.08.2014 14:06:41 отговори + 0 0
Озвучителят работи с каквато централна апаратура му предостави промоутърът. С неподходящата такава, не може да се получи нищо. А кой наема апаратурата? А залата ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Поредната селяния 12.08.2014 13:54:10 отговори + 0 0
******************, от подгряващите, до звука, всичко е за боклука. Язък за великите музиканти и за траш иконата - който и да е, като се занимават селяци с него, няма шанс да блесне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metfan 12.08.2014 13:33:21 отговори + 0 0
Според мен озвучителите след толкова години турнета вече са оглушали, наистина не се издържаше ! На сцената имаше мощности подходящи за концерт на открито, малко прекалено за малката зала, би трябвало на чек и по време на концерта да се следят тези неща! Аз бях точно зад FOX-a и почти през цялото време всички нива бяха в червено, страшна мазня! Поредния не-добре реализиран концерт на Лауд! Половината зала беше вън! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Testament 12.08.2014 12:55:22 отговори + 0 0
Някой от всезнайковците по-долу дали ще успее да ми обясни какво общо има промоутърът с озвучаването? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Big Bad Cat 12.08.2014 12:40:11 отговори + 0 0
Звукът беше покъртително зле. Бандата беше супер, обаче ми идваше да пребия озвучителя и без това ми беше на една ръка разстояние. Downslot много ми харесаха ще си купя диска им на заплата (подкрепете Българското). А за ушите и на мене после ми крещяха 2 часа, за да ги чувам ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 12.08.2014 12:28:36 отговори + 1 0
Alone in the Dark, хайде да не ми казваш на кой куц български промоутър да си давам парите, че и да ми правиш разбор на музикалната култура, а? Дали исках да гледам Тестамент - да, дали исках да ги гледам на концерт организиран в България - категорично не, защото знаех, че след това ще чета точно това, което са изписали хората! Единствените, на които все още бих дала повече от 10лв. са BGTSC и Live&Loud. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 12.08.2014 12:16:57 отговори + 0 0
Въпреки отвратителния звук , Тестамент размазаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 12.08.2014 12:16:10 отговори + 0 0
При първия концерт на Soulfly - имах проблем със слуха и се наложи да се лекувам. Ако пищенето не се оправи до 2 дена - бегайте по доктори, че може за цял живот да остане. От тогава си знам - тапи (по поръчка) и ако ще самолет да ми забият в муцуната - съм си супер Даже се кефя когато звука ми смила вътрешностите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

прецакан от МЕ 12.08.2014 12:07:00 отговори + 1 0
Титан , и аз така мисля от известно време ! Имам чувството, че ни мразят тия промотъри . Организатора на Мейдън каза , че българските фенове си получили заслуженото , защото не си купували билети по-рано.
Но когато си купиха двудневни билети само заради Годсмак и те не дойдоха никой не им върна парите.
Същото се случи и когато Анселмо и Кронус не дойдоха!
Гадната бира и липсата на тоалетни на всеки концерт са били проблем! А кой идиот навря група като Дрийм тиатър в онази кочина "Фестивална" въобще не ми го побира главата !
Е , някой ден и ние ще ви отмъстим като започнем да ходим в Румъния Сърбия , господа промотъри !!! И тогава българските промотъри ще си получат заслуженото . Дано този ден е по-скоро !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ккк 12.08.2014 11:46:51 отговори + 0 0
За пореден път отвратителен звук на концерт на Loud?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Самодоволен 12.08.2014 11:17:58 отговори + 0 0
Alone in the Dark - 2014-08-12 11:04:27
....Но тези неща донякъде може да се преглътнат в сравнение с най-ужасяващия факт(доказващ за пореден път изключително ниската музикална култура на българския ФЕН) - изключително малкото публика.
Да ти дойде на крака една от най-великите банди, сътворила голяма част от траш учебниците,...

Баце, я земи се гръмни и си оправи културата! Само балъчетата ходят на концерти организирани от Лауд и МЕ. Останалите не искаме да сме част от тази простотия и ни е яд когато са те, но си стоим в къщи!
На другия ден обаче се забавляваме като четем за страданието на "културките"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TITAN 12.08.2014 11:10:23 отговори + 1 0
Фен - 2014-08-12 08:41:02
Имам чувството, че повечето промоутъри водят война с нас! В последните години събитията им са все по гадни, а извиненията все по нахални!
МЕ, BEC, SME, Live&loud, Loud Concerts ......какво ви направихме бе изроди?!!

Май не е само чувство! Като жертвени агнета сме и това е положението! Останаха само BGTSC и каквото ни докарат на това ще ходим! Амин!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ММММ 12.08.2014 11:06:34 отговори + 0 0
Ами доколкото знам по белия свят не един или два пъти такива са били принудени да плащат обезщетения на хора заради увреждане на слуха. Ама тука нещата са други, нали така? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оле мале 12.08.2014 11:05:43 отговори + 0 0
Бил сьм на много концерти, бил сьм на такива с добьр звук и на такива с лош, но на концерт с толкова силен звук никога не сьм бил. Беше нетьрпимо! Трябва и в Бьлгария да има ограничения за силата, както в
някои други страни. Ако беше мааалко, всьщност не малко, по-тихо всичко щеше да е наред. Бях до пулта и по едно време, един пич се опита да привлече вниманието на озвучителя им, включително с жестове "абе ти луд ли си, глух ли си" и да го накара да намали но уви не сполучи...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Alone in the Dark 12.08.2014 11:04:27 отговори + 1 0
Най-отвратителния звук, по-точно шум, на който съм бил свидетел! Ако не бях научил сет-листа наизуст преди концерта, едва ли щях да различа коя песен се изпълнява на сцената! За подобието на бира, която се продаваше на 3.00лв, като 1/3 от чашките оставаха празни, няма смисъл да се коментира, свикнали сме на този бълвоч отдавна...
Но тези неща донякъде може да се преглътнат в сравнение с най-ужасяващия факт(доказващ за пореден път изключително ниската музикална култура на българския ФЕН) - изключително малкото публика.
Да ти дойде на крака една от най-великите банди, сътворила голяма част от траш учебниците, да ти дойде на крака феномена на баса Steve DiGiorgio, най-добрия с палките - Gene Hoglan, уникалния Alex Skolnick, за смешната сума от 45лв...и да се оправдава някой, че е отпускарски сезон или пък делничен ден...коментара е излишен просто!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

някой 12.08.2014 11:03:24 отговори + 0 0
Освен лошото озвучаване, какви бяха тези охранители ? Сбиха 2-3 момчета пред сцената ?!
Иначе Тестамент са си Тестамент. Нямат вина за звука. Едни от най-добрите музиканти в траша.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прецакан 12.08.2014 10:58:45 отговори + 0 0
Не стига, че озвучаването беше отврат, но и нещо повече! Организаторите трябва да платят обезщетение за нанесени физически страдания на потърпевшите. Днес съм като оглушал. Със сигурност не само аз.

Иначе Тестамент си бяха на ниво.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peter 12.08.2014 10:52:45 отговори + 0 0
Между другото - напълно съм съгласен със "Sodom". Защото и аз ако не знаех примерно Riding the Snake, нямаше да я позная. Отделно, че след концерта дясното ми ухо просто беше (почти) отказало. Много жалко за шоуто на Testament и публиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ХАХО 12.08.2014 10:13:28 отговори + 0 0
Малийййй добре че не отидох...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sodom 12.08.2014 10:08:48 отговори + 0 0
Звукът беше меко казано потресаващ. И го казвам без да имам сериозни претенции по въпроса. Просто ако не знаеш песните няма никакъв шанс да ги познаеш. Аз бас така и не успях да чуя, а и вокалите бяха доста неразпознаваеми. Просто беше отвратително. Язък за якото изпълнение на Тестамент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

л-то 12.08.2014 10:01:02 отговори + 0 0
Обикновено на концерт се отива, за да чуеш музика - не просто да гледаш как някакви разтикват инструментите по сцената, а да чуваш само неопределен шум, от който ще се възстановяваш 2-3 дни.

Тестамент са ми любима банда, но въпреки, че бях вчера на целия концерт, все още не мога да се похваля, че съм ги чувал наживо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Emo 12.08.2014 09:54:16 отговори + 0 0
Трябваше към билета да има тапи за уши в компект.Знам какво значи добър звук,все пак не ядеме доматите с колците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 12.08.2014 09:43:10 отговори + 0 0
Слагайте тапи в ушите.
Не мога да си представя да съм на любима група и да си тръгна преди края. Ако ще само баса да се чува. Явно си тръгват хора, които не знаят кво правят на концерта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Emo 12.08.2014 09:38:05 отговори + 0 0
Тръгнах си на 15 та минута,на организаторите не им ща парите.Да си купят свещи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Самодоволен 12.08.2014 09:30:52 отговори + 0 0
И да не пропуснете да отидете на Тария Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

до Фен 12.08.2014 09:13:06 отговори + 0 0
Не, просто ни смятат за дойни крави, които да изстискат без да дадат нещо насреща и това не е от скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 12.08.2014 08:41:02 отговори + 1 0
Имам чувството, че повечето промоутъри водят война с нас! В последните години събитията им са все по гадни, а извиненията все по нахални!
МЕ, BEC, SME, Live&loud, Loud Concerts ......какво ви направихме бе изроди?!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 12.08.2014 08:14:17 отговори + 0 0
В Универсиада звука винаги е бил перфектен, какво направиха озвучителите този път, не знам. Оляха се здраво!
Бойкот на Лауд!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pest 12.08.2014 07:09:05 отговори + 0 0
Сега вече разбрах какво е гаден звук. За съжаление с цената на слуха си. Още ми пищят ушите. Тръгнах си някъде след 4-5 песен, защото не се траеше. Ако беше с 1-2 идеи по-намалено може би щеше да е ок Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ank 12.08.2014 02:13:03 отговори + 1 0
Тестамент бяха страхотни, погото на ниво, но звука бе потресаващо, ама наистина потресаващо зле. Loud продължават да копаят дъното. Мартине, хората скоро съвсем ще ви отсвирят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Друг фен 12.08.2014 01:49:31 отговори + 0 0
Направиха си шоуто хората, ние също направихме своето.От тестамент не би трябвало да се очаква грандиозно шоу ... това което видяхме -ей това е ! Ай скоро пък да са Overkill минимум ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Един фен 12.08.2014 01:30:12 отговори + 1 0
Пълен провал!
Кошмарно озвучаване, непоносим звук. За първи път в живота си си тръгнах преди края. Няма такава комедия!
Бих казал "трагедия", но беше толкова зле, че чак беше смешно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Chuck Billy 12.08.2014 01:19:01 отговори + 0 0
Самите те бяха страхотни обаче при Downslot звукът беше по добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".