URBAN GREY с кампания за финансирано от фенове видео

29 авг 2014, 13:06 ч. 483 / 7 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Малко след излизането на смазващият "Age Of Awareness", българскaтa метъл машинa URBAN GREY обявиха, че ще заснемат и клип към "Cross The Line". Преди няколко дни, в един от най-големите сайтове за независими проекти Indiegogo.com, снимачният екип и групата стартираха кампания за набиране на средства за дофинансиране на идеята. Набирането на средства ще продължи до 22-ри септември, като всеки, включил се в каузата, ще получи благодарност от групата във вид на фотоси от "making-а", фланелка, CD и т.н. в зависимост от дарената сума. А някои дори ще могат да присъстват на снимачната площадка по време на снимките.

Режисьор на видиото ще бъде Александра Ненкова, която реализира клиповете към "Fever" на ALIEN INDUSTRY и "Waterfall" на DER HUNDS. Снимките за "Cross The Line" са насрочени да започнат непосредствено след като набирането на средства в Indiegogo.com приключи.

Важен фактор за успеха на кампанията е и силното й присъствие в социалните мрежи, с което също всеки, който желае, може да окаже огромна подкрепа на групата и снимачния екип.

 

още за:

Urban Grey


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


xx3 29.08.2014 13:37:24 отговори + 0 0
Да ако ти харесва да ги гледаш как си почиват и искаш да продължават да го правят може да им дадеш някой лев и за това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТуРоператор 29.08.2014 13:17:35 отговори + 0 1
Ако искате да съберем пари за почивка в планината или на морето ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".