Гледайте на живо финала на шампионата по Въздушна китара с българско участие

29 авг 2014, 16:38 ч. 328 / 7 0
пред./следв.

   След около три часа започва Световният финал по Въздушна китара, в който ще участва 19-годишният български шампион Атанас "Air Grinder" Цветков. Спектакълът може да бъде гледан на живо онлайн на www.kaleva.fi/ilmakitara. Общо 16 състезатели от цял свят ще се борят за титлата световен шампион. 

   Това е второ участие на България на световния финал, след миналогодишното блестящо представяне на Жоро "Фотото" Николов, който се класира девети. Тази година Наско се е заканил да влезе в тройката, но от треньорския му щаб споделят, че не гонят класиране на всяка цена, а целят едно наистина добро представяне, което да бъде основа за по-нататъшното професионално развитие на младия български състезател.

   Българско участие ще има и в петчленното жури на финала довечера - Ивайло Ботушанов, продуцент на българския шампионат по Въздушна китара, който с хумор сподели безкрайната си неудача, че Финландия е страната с най-ниско ниво на корупция в света и вероятно няма да може да се възползва от допълнителни облаги "под масата" от страна на състезателите преди състезанието.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".