Концертът на RAGE се отлага за януари догодина?

30 авг 2014, 04:52 ч. 849 / 6 7
пред./следв.

   На официалната страница на RAGE във "Фейсбук", китаристът/клавирист на групата Victor Smolski е направил доста обширно изявление относно отменените концерти в Гърция поради много слаби предвалителни продажби на билети. В коментара има и едно изречение за планираната за 26 септември изява на бандата в България: "The show in Bulgaria is not cancelled, it´s just changed to January 2015!" ("Шоуто в България не е отменено, а е преместено за януари 2015 г.")

   Преди около десет дни от WeRock.bg се свързахме с организаторите "Rock Bar Fans", които тогава заявиха, че концерт на RAGE в България със сигурност ще има, търсят се варианти той да бъде проведен на обявената дата, но ако това  е невъзможно, събитието ще бъде пренасрочено за по-късна дата. Засега няма официално изявление на организаторите след публикувания коментар на Victor Smolski.

   RAGE досега имат едно гостуване в нашата страна - със SABATON през октомври 2009 година.


rage2014



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fan 16.09.2014 12:42:38 отговори + 0 0
Мда, вече е официално - концерта се отлага, благодарим на организаторите и сайтовете, които продължиха да ни 'информират' коректно.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 11.09.2014 12:23:57 отговори + 1 0
Защо организаторите на концерта не обявяват, че няма да има концерт на 26.09?!?! На официалната страница на Рейдж махнаха софийската дата, но иначе ние си продаваме билети на балъците?!?!!??! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 8.09.2014 23:44:58 отговори + 1 0
Ето затова не купувам от доста време предварително. В БГстан всичко е фейк.
Иначе в момента - има банер на сайта, има линк от който се продават билети...На мен приятел ми каза, че се отлага концерта, иначе се бях засилил да купя билет!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHead 31.08.2014 01:07:50 отговори + 0 0
И аз съм съгласен, но не е ли по-добре да се обърнем към тези организатори които знаят как!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 30.08.2014 23:14:42 отговори + 0 0
Много добро предложение! Но дали достатъчно хора ще направят каквото е необходимо... А Rage напълно заслужават това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Атанас Ялъмов 30.08.2014 08:39:29 отговори + 0 0
Да всички заедно.Кажете какво се иска от нас за да ги докараме.Може да сме малко ама сме жадни за истински метъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 30.08.2014 05:09:20 отговори + 0 0
Да намерим the missing link и да сковем беса Rage с непоколебима подкрепа Скромната гилдия фенове, нека нададем вой и спечелим този концерт. Организатори, какво се иска от нас? Нека опитаме и случим това събитие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".