TRYSTH са готови с дебютния си албум, издават го през ноември

2 сеп 2014, 10:32 ч. 295 / 5 0
пред./следв.

   Софийската атмосферик слъдж метъл банда TRYSTH завърши работа по дебютния си албум, който се казва "Soulchambers". Творбата е записана, миксирана и мастерирана в столичното "Urban House Studio" с помощта на Васко Райков (ODD CREW). Списъкът с песни на бъдещия диск изглежда така:

01. Descent
02. Spine of Snakes
03. Ordeal Vision
04. Sever the Stars
05. Weeping orbits
06. The Undying

   Обложката е дело на Мирко Станчев ("Illogical Conversions"), който е работил с много родни банди като DIMHOLT, UNHUMANITY, ENTHRALLMENT, DIABLESS и т.н.


   Албумът ще бъде издаден във формат диджипак, както и на касета и ще види бял свят на концерта-промоция, който ще се състои в началото на ноември месец. Подробности относно него ще бъдат оповестени на по-късен етап. На обновения профил на бандата в "Bandcamp" може да се чуе първа песен от "Soulchambers".

още за:

Trysth


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".