CRIPPLED BLACK PHOENIX с първи концерт в България на 10 декември

2 сеп 2014, 17:30 ч. 319 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

С Rawk’n’Roll ще закрием най-активната ни концертна година с лайв на английския атмосферичен прог/пост-рок колектив Crippled Black Phoenix. Британците ще свирят за пръв път у нас на 10 декември в клуб Mixtape 5.

Последният ни концерт за 2014 е на група, при която епичният размах, просторното звучене и красивите музикални картини са основен почерк. Англичаните представят съвременния прог рок в най-добрата му светлина. Основна фигура в Crippled Black Phoenix е Justin Greaves, свирил с ъндърграунд великани като Electric Wizard и Iron Monkey, а в групата му помагат музиканти, минали през банди като Gonga и Mogwai. В момента Crippled Black Phoenix са на турне към последния си албум “White Light Generator” (2014) и най-сетне ще чуем бомбастичните им мелодични пиеси на живо и у нас.

Билети на специална лятна цена от 20 лева можете да купите от мрежата на Eventim до 22 септември. След това цената им ще бъде 25 лева, а в деня на концерта ще струват 30 лева.

Очаквайте скоро още информация за събитието.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


xxx 2.09.2014 19:02:48 отговори + 1 0
Препоръчвам на всеки, който не е чувал групата и си пусне нещо да чуе и не му хареса, да пробва малко повече, особено ако оценява Pink Floyd. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".