FAITH NO MORE обявиха официално, че започват записи на нов албум

2 сеп 2014, 19:25 ч. 172 / 4 0
пред./следв.

   След доста слухове и няколко намека, FAITH NO MORE потвърдиха официално, че са започнали записи за нов студиен албум, първи от 1997 г. насам! Творбата може да се очаква да излезе на пазара през април 2015 г. На 28 ноември, по случай Черния петък в музикалите магазини в САЩ ще бъде разпространен 7-инчовият сингъл "Motherfucker" в ограничен тираж от 5000 копия. Той ще се появи и дигитално на 9 декември. Продуцент на предстоящия дългосвирещ диск е Bill Gould, все още неозаглавеният албум ще бъде издаден от новооснования лейбъл на групата "Reclamation Recordings" и дистрибутиран от "Ipecac Recordings".

 

Faith No More

още за:

Faith No More


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".