48 часа до концерта на Bob Dylan в София

1 юни 2010, 13:13 ч. 430 / 11 2
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   Времето до началото на едно от най-значимите събития за музикалната 2010 година почти изтече! Точно 48 часа ни делят от вдигането на завесата в столичната Зала 1 на НДК, на чиято сцена в 20:00 ч. ще се изправи в целия си блясък Боб Дилън - титанът на световния рок.

   Легендарният бард пристига за участието си в София със собствено озвучаване, осветителна техника и кетъринг специалисти. Обемът на продукцията заема 8 тира. Такъв е и броят на автобусите. Екипът, който ще се грижи за подготовката на концерта, наброява 60 души и ще се труди усърдно за детайлите около шоуто от ранни зори в деня на участието. За Дилън е резервиран просторен апартамент в луксозен хотел, но дали той ще се възползва от приятния престой след концерта си на българска земя, или ще отпътува веднага за следващата дестинация от турнето си – Скопие, ще се решава от мениджмънта на артиста в последната минута.

   Нетърпеливи фенове от различни поколения също се подготвят трескаво за събитието. Освен възможността да се полюбуват на своя рок идол, скоро почитателите на Дилън ще могат да се сдобият и с българския превод на биографичната му книга „Down the Highway: The Life of Bob Dylan” на издателство „Махалото”, която ще бъде на пазара след около два месеца.

   Шансът да се наблюдават на живо неподправените рок изпълнения на легендарния артист, се оказа повече от исторически, тъй като броени дни преди гостуването си Дилън каза “не” на журналистическите камери. „Отказът за репортажно заснемане на шоуто в никакъв случай не означава, че музикантът подценява столицата ви като дестинация за своето участие – напротив! Той идва по ваша покана да свири и пее на живо със своя бенд и всички, които искат да го видят и чуят такъв, какъвто е, трябва просто да бъдат с нас в онази зала”, поясняват мениджърите на артиста. “Важна е музиката и това да я разбираме с любов там, за момента, е много по-ценно от един електронен архив”, добавят още те.

   За артисти от ранга на Боб Дилън истинското величие се изрязява в неподправения контакт с публиката очи в очи. Любителите на качествената музика, които все още не са успели да потвърдят присъствието си на едно от най-паметните събития за България в културен план, разполагат само с 2 дни да закупят билети на цени от 70 до 150 лв. от мрежата на „Тикетпро” и неговите партньори.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 1.06.2010 22:35:07 отговори + 0 0
С кой да се фанем на бас, че над 300 човека няма да има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mmmm 1.06.2010 21:18:15 отговори + 0 0
"....едно от най-значимите събития за музикалната 2010 година...."

Бла...Бла...Бла... Че кой слуша Боб Дилън.... само американците....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".