7000 души в Белгия връщат билети за концерта на AC/DC с Axl Rose

4 май 2016, 13:46 ч. 2793 / 5 18
пред./следв.

   Според вестник "De Standaard" приблизително 7000 души, които имат билети за концерта на AC/DC на 16 май във Верхтер, Белгия, са заявили желание да върнат притежаваните от тях "ценни хартийки", след като са разбрали, че с групата ще пее вокалистът на GUNS N' ROSES Axl Rose

   Както знаете, титулярът Brian Johnson към момента и в близко бъдеще прекрати участията си на живо заради опасност от пълна загуба на слуха му. Предстоят редица дати в Европа, за повечето от които на феновете се предлага възможността да върнат билетите си. 

   Реакцията на голяма част от почитателите на AC/DC към привличането на Axl Rose е силно негативна. Биографът на автстралийската група Jesse Fink дори нарече избора на бандата "най-лошото решение, което AC/DC някога са правили".

 

още за:

Ac/dcAxl Rose


Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гошо 5.05.2016 17:57:41 отговори + 2 0
Тъпо е че взеха Аксел,трябваше да си вземат първия вокалист както се чу в началото,щеше да е автентично. Аксел става за Гънс. Така ще се получи някаква помия каквато беше метал олстарс.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

drunker 5.05.2016 13:05:37 отговори + 13 2
Ди Си приключиха.Казвам го като голям фен на групата.Енгъс е голям музикант и истинска легенда,но се потвърдиха някои съмнения относно интелекта и нездравата му алчност.На път е да срине имиджа на групата, граден повече от 40г.,с това малоумно решение.Ясно е,че зад него стоят мениджъри,лейбъл, и огромни бизнес интереси,но все пак всичко зависи от него .Ако каже СТОП,и Господ да слезе-все тая.Брайън е незаменим.Точка!Още по-малко пък тая жалка наркоманска отрепка аксел с лигавото му виене,няма място в тази група.Оттук нататък,квото и да правят,ще бъде в сферата на пародиите.Аз си знаех,че е супер ограничено инфантилче още когато им четях биографията.Там някой от групата разказваше,как на турне,в Европа май,минавали покрай страхотни природни красоти,планини,езера и т.н.,а двамцата братлета така и не погледнали навън,забили носове в комикси...Така че,това сега въобще не ме учудва.Разграничавам музиканта Енгъс,от човека Енгъс.Ще слушам Ди Си винаги,но повече няма да им стъпя на концерт,ако ще и в двора да ми свирят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 4.05.2016 19:39:31 отговори + 14 16
На мен пък с Axl ми звучи по-интересно дори, но така или иначе не съм от хората, които ще тръгнат да гледат ACDC на живо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 5.05.2016 01:40:05 + 12 14
И аз мисля така. Даже съм на мнение, че за Axl е стъпка надолу да се занимава с тези пенсии и леко се излага. Иначе е любопитна комбинация. Не разбирам кво толкова реват феновете. Диси си дрънкат едно и също десетки години вече. Малко освежаване не е зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dgjfido 5.05.2016 14:54:21 + 6 1
Хмм, ти кога за последно видя Axl? Той на човек не прилича вече, излагал се с пенсиите Не съм фен на ДиСи, но Аксел е такова лайно, че на концерт в кенеф бих го освиркал, защото мърси кенефа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 4.05.2016 19:09:43 отговори + 21 0
За мен страшното е не, че Аксел ще изнесе ен брой концерти с ДиСИ. Страшното е ако Браян не се оправи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 4.05.2016 16:27:29 отговори + 4 27
Беше пределно ясно на всички,че мненията ще са различни и-може би-по равно с категорично ДА и толкова с НЕ!
Аз лично съм категорично и абсолютно с ВТОРОТО и определено мисля,че групата слиза надолу от зенита си! И няма как да е друго,след като емблемата вече я няма!
Да,зная-незаменими хора няма,но с едно изключение-в Н.В.Музиката това никога не е било и никога няма да е в сила! Така както всеки един човек е строго индивидуален и неповторим,така неповторима е и музиката му и никой никога няма да може да бъде заместник на друг!
Мнозина пак няма да са съгласни с мен и най-вече-мойте ПРИЯТЕЛЧЕТА-СУКАЛЧЕТА тук,но както вече писах-така,както не искам никой да е съгласен с мен,така и не искам да знам нито какво мислят другите,нито ще чета мнението им,нито ще вземам някакво отношение!
Просто-пиша мнението си и приключвам страницата-както сега,както и ще го правя по-нататък!
И както дадох и бонуса си преди-който не харесва мен лично или написаното от мен-да не го чете,а ако някого това все пак и още го дразни-да си го завре ТАМ!..........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Язе 4.05.2016 19:38:31 + 17 2
Ето го поредния гений, който не може да върже едно нормално изречение на кръст... Искрено съм се смял на тези брътвежи, звучащи все едно са писани от надъхан 13 годишен тийнеджър с двойка по литература на друг език и след това са преведени на български с Google Translate! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анти Стохи 4.05.2016 23:21:48 + 18 0
Абе ти страдаш от някаква мания за величие. Ебати досадника. На кого му пука за твоите глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

амидам 5.05.2016 02:32:46 + 13 0
Този чичи определено са го изпускали на глава като малък Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елена Кучкова 4.05.2016 14:49:39 отговори + 8 8
Аууу, каква драма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 4.05.2016 14:03:52 отговори + 26 4
Капацитетът на мястото, на което се провежда въпросният фестивал е 88 000 човека. Голяма работа, че 7 000 си върнали билетите, които, апропо, ще бъдат купени веднага от хора, които са фенове на Аксел и Гънс и са любопитни да видят комбинацията ДиСи + Аксел. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 4.05.2016 15:19:51 + 8 6
Разбирач,това което ще видят и слушат останалите,няма да е ДиСи...Ще бъде някаква ''трибют'' банда или ''ол старс''...Никой истински фен няма да отиде,ще отидат само тези,които искат да гледат и чуят 2 в 1...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 4.05.2016 15:50:30 + 6 4
"Никой истински фен няма да отиде,ще отидат само тези,които искат да гледат и чуят 2 в 1..."

Това не е вярно. Ако беше, върнатите билети щяха да са 80 000. Именно толкова, че и повече, са баш истински фенове, които са си купили билет за да гледат истинските AC/DC. И от тези истински фенове колко са си върнали билета? 7 000. Толкоз по въпроса за истинските фенове.

А какво ще слушат тези 88 000 души в Белгия - нямало ли да бъде AC/DC, трибют група ли щяло да бъде, ол-старс ли... Това нито съм го коментирал, нито ми дреме на шапката как ще бъде наречена групата, която ще излезе там на сцената. Аз когато съм искал да видя AC/DC, ги видях. И друг път съм казвал тук - радвам се, че имах възможността да гледам AC/DC на последното им мега голямо и успешно турне. При това два пъти - в Белград и София.

Но фактите са си факти. И не трябва да бъдат изкривявани. От над 80 000 човека, които са си купили билети за да гледат AC/DC с Браян Джонсън, заради това, че бандата излиза не с него, а с Аксел, билетите си връщат 7 000. Това е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 4.05.2016 16:05:04 + 6 4
Разбирач, на такива масови концерти ходят рок фенове и разни други които са масови слушатели и отиват там само щото са чули, че АC DC или Металика или тем подобни известни банди идват. Ето тези вторите се отказват. Ако си фен на групата, нищо няма да те спре. Това се случва веднъж в живота. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 4.05.2016 16:06:38 + 4 3
Абе искам да кажа, че съм съгласен с теб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 5.05.2016 00:25:44 + 3 7
Това е самостоятелен концерт на ДиСи а не фест! И ме съмнява да има продадени 80000 защото свършиха за 5 часа, може би 40000 да
Аз имам билет и няма да го връщам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 5.05.2016 09:20:52 + 9 2
Не съм съгласен. Аз ако съм фен на ДиСи и вземат отрепката Аксел за заместник никога няма да отида на концерта. Много фенове на групи не посещават концерти именно заради заместващи музиканти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".