ACCEPT издават концертен албум през януари 2017 г., пускат лайв видеоклип

22 окт 2016, 01:19 ч. 1062 / 4 2
пред./следв.

   ACCEPT ще издадат концертен албум, наречен "Restless And Live", на 13 януари 2017 г. чрез "Nuclear Blast". Изданието ще се предлага в различни формати - блурей/DVD + 2CD. Ще съдържа запис на шоуто на бандата по време на фестивала "Bang Your Head!!!" през 2015 г. Сега, по-долу, може да гледате официалния лайв видеоклип към песента "Stampede".

   Както знаете, ACCEPT ще гостуват за пореден път у нас на 10 март 2017 г., заедно със SABATON и TWILIGHT FORCE като съпорт. Събитието ще се състои в зала "Универсиада" в София, билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

 

accept-restless-and-live-dvd

още за:

Accept


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Йорк Фишер 22.10.2016 16:10:43 отговори + 7 0
С Уве и Кристофър, групата е по - restless, от всякога! Ще се радвам, да ги видя отново. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 22.10.2016 11:06:31 отговори + 10 0
4 месеца и половина... Не остана, ей! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".