ACCEPT обявиха новите си китарист и барабанист

13 апр 2015, 07:15 ч. 1814 / 8 4
пред./следв.

   Германските хеви метъл ветерани ACCEPT обявиха присъединяването на китариста Uwe Lulis (GRAVE DIGGER, REBELLION) и барабаниста Christopher Williams към състава на групата. Те идват на мястото на напусналите през миналия декември Herman Frank и Stefan Schwarzmann. Бандата вече планира усилено новото си концертно разписание, което включва Южна Америка и някои държави от Западна и Централна Европа. България засега отсъства.

   Ето и официалния видеоклип към "Fall Of The Empire":


 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BATHORY 21.04.2015 18:21:08 отговори + 1 0
А концерт в България кога ще обявят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йорк Фишер 14.04.2015 16:09:52 отговори + 2 0
Като гледам,къде свирят и с кого свирят,ще е Чудо, да дойдат в България! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 14.04.2015 15:38:32 отговори + 4 0
Да казват дата и за България, да няма Bulgarian Terror! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

monti 14.04.2015 13:54:58 отговори + 3 0
Чакам ви в София! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".