Актуална информация за феста "Balkan Metal Meeting 6" (8-9 септември)

27 авг 2023, 09:11 ч. 3498 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

От Katrin Music сме ви приготвили екстремна изненада в две дати! На 8 и 9 септември съвместно с Hammer and Tongs - Tour and Promotions, ви каним в столичния клуб Mixtape 5, да се потопим заедно в дебрите на любимата метъл музика с 12 екстремни и вълнуващи банди.

[Balkan Metal Meeting 6] откриват младежите CERTAIN DEMISE от София. Нахъсани и постоянно набиращи скорост в дет метъла. DEADSCAPE - София. Мелодиче дет с мрак и меланхолия. WAVE BEYOND, идват от Италия и забиват в метълкор стил. DISILLUSIVE PLAY са от гръцката столица - Атина. Умело смесват хард рок с прогресив рок. Предстои им издаването на нов албум - "Sons For The Non Existent".

Тотален ъндъргграунд и много призрачен мрак, идващ от албанската столица Тирана. MORGU ще изненадат по-изтънчените вкусове с прогресив дет метъл. LEFT HAND PATH - Румъния. Базирани са в Клуж Напока. Сравнително нова банда, поднасят микс от прогресив метъл и мелодичен дет.

Втория ден от фестивалната вечер започвча с родните щурмоваци от Пловдив - POLYGON. Дет инвазия от юг. BLAX идват от Италия. Свирят мелодичен готик рок. POHJOISEN SOTURIT - Финландия. Стилово се определят като дет грув метъл.

ARALLU - за първи път по нашите земи. Блек дет метъл от Израел. Екстремистите са базирани в Йерусалим. Старинни инструменти и много емоция от тази специална банда за феста. Освен в София ще свирят в още четири български града със съдействието на Katrin Music.

Космическо пътешествие с италианците - LUNARSEA от Рим - мелодичен дет метъл. CROSSBONES закриват фестивала - груув траш метъл от Албания.

Вход - 25.00 лв. За двата дни - 40.00 лв.

 

balkan metal meeting 6

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".