Американската хардкор банда SLAPSHOT гостува в България на 9 февруари?

2 дек 2016, 13:51 ч. 1095 / 5 3
пред./следв.

   Според разписанието на американските хардкор ветерани SLAPSHOT (групата е създадена през далечната 1985 г.), бандата ще гостува в България на 9 февруари 2017 г. За място на събитието се сочи клуб "Mixtape 5" в София. Преди и след това SLAPSHOT ще свирят в Сърбия и Гърция. Засега липсва потвърждение от роден промоутър.

 

още за:

Slapshot


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Трол2 2.12.2016 14:06:55 отговори + 5 2
Анти-елекът трябва да е пръв на концерта на тази "нова и модерна" група, иначе му махаме "анти", остава само по елек и го връзваме на оградата пред сцената на концерта на Сабатон, да гърмят по него с танка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 2.12.2016 19:24:28 + 2 0
Няма начин да коментира, защото не я знае тази банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 2.12.2016 22:30:10 + 1 1
Щом не я знае, не е никакъв анти-елек, даже елек не е, ами е два елека.
Смърт от танка на Сабатон е милост за него.
Трябва да се затвори бившия анти-елек в килия и да му се пуска само Slapshot, докато им научи цялата дискография наизуст, свири пее, рецитира текстове и имената на всички минали през групата. Естествено през цялото време разполага само с два елека за смяна. Накрая полага изпит и ако е изучил всичко добре, му се взима единия елек, за да загуби и другия трябва някое още по-голямо изпитание.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".