Американците THE CASUALTIES гостуват в София на 12 ноември

28 сеп 2016, 10:19 ч. 1609 / 14 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 12 ноември 2016 година ще чуем и видим гласа на улицата, пристигащ директно от голямата ябълка, легендите – THE CASUALTIES. Датата е ексклузивна за нашият регион и е част от западноевропейското турне на бандата. Американските стрийт/хардкор пънк легенди идват по покана на Thirteen Gigs & Events и Wrong Events. Ню Йоркската четворка ще огласи София с гневните си политически текстове и ще покаже, че духът на пънка е все още жив.

THE CASUALTIES са гласът на онеправданите, отритнатите и уморените от празни илюзии хора на тази планета. Тези улични бойци са все още гневни, политически настроени и поддържат живи душата и сърцето на пънка. Скоро очаквайте информация за мястото и билетите.

Това е предначертаната цел на THE CASUALTIES, когато вокалистът Jorge Herrera създава бандата заедно с втория вокалист Colin през 1990. Родени в Ню Йорк, те са вдъхновени от уличният пънк на THE EXPLOITED, SEX PISTOLS и CHARGED GBH.

С новия си албум ' Chaos Sound', THE CASUALTIES успешно възраждат стила и го издигат до нови висини с яката си визия и музика.

Пънкът бил мъртъв? На бандата никога не и е пукало за такива глупости. Ню Йоркските грамади отново дават глас на улицата с три юмрука пълни с невероятни парчета. В тези години на ограничения, корпоративно превземане на планетата и нарастващ гняв 'Chaos Sound' е албум на бунта, предаден чрез енергични рифове, лаещи вокали и тежка доза рок.
Очаквайте скоро информация за мястото и билетите на концерта.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Рептил 28.09.2016 17:05:43 отговори + 1 0
The Casualties The Exploited какво друго ти трябва? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SID 28.09.2016 15:35:57 отговори + 2 1
Ей това вече е добра новина! Много любима група!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".