ANNIHILATOR събират финансиране от феновете за предстоящите си издания и турне

31 май 2016, 12:48 ч. 860 / 4 4
пред./следв.

   Канадските метъл ветерани ANNIHILATOR разпространиха съобщение, в което призовават феновете да им помогнат да съберат средства за предстоящите си издания и турне. Лидерът на бандата Jeff Waters уточнява, че въпреки лошото състояние на съвременния музикален бизнес, бандата няма намерение да се предава. Предстои ѝ да издаде акустично концертно DVD, DVD с мини-документален филм и същинско лайв DVD. Музикантът споделя, че и лейбълът, и тур-агенцията на групата я подкрепят в много голяма степен, но и това не стига за осъществяване на изданията и бъдещото турне. В замяна на финансирането от почателите им ANNIHILATOR ще предложат различни екстри и бонуси. Повече подробности за краудфъндинг кампанията ще намерите на този адрес.

 

annihilator1



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Happy Elek 31.05.2016 14:58:50 отговори + 4 5
И тея го докараха до просията.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petrucci 31.05.2016 14:40:04 отговори + 6 1
Винаги ми е било странно, когато за Annihilator се говори в множествено число
..... иначе Jeff е велик !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 31.05.2016 18:06:13 + 3 3
То тогава и за Мегадет трябва да ти е странно като се говори в множествено число и за доста други групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petrucci 1.06.2016 08:44:59 + 5 0
Не за Мегадет не ми е странно....най-малкото не съм чул Дейв да програмира барабани например или да го играе бас-китарист,саунд инженер ,продуцент, воколист,китарист, соло китарист и не знам какво си едновременно...,,а Jeff го прави доста често...ако си запознат де... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".