ANNIHILATOR търсят съпорт банда за европейско турне в началото на 2016 г.

28 ное 2015, 14:15 ч. 814 / 5 4
пред./следв.

   Лидерът на ANNIHILATOR Jeff Waters разпространи съобщение, в което се казва, че след края на скорошната европейска обиколка на групата, вече се планира втора част на "Europe In The Blood Tour". Тя ще включва дати в Русия, Дания, Германия и много други държави, които са пропуснати на концертите на Стария континент в последните три месеца. Точният график все още се уточнява, като най-вероятно обиколката ще е в началото на 2016 г. 

   ANNIHILATOR търсят и една съпорт банда, която да ги придружи на турнето. Други подгряващи няма да има, за да могат хедлайнърите да свирят по-дълго време. Групи, които имат желание да придружат канадците, могат да изпратят информация и линк към свое видео на адрес annihilator@me.com.

 

annihilator1

още за:

Annihilator


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фелоу туриращ мюзишън 30.11.2015 20:44:56 отговори + 0 0
Освен че струва скъпо, в самият пост има и условия, на които трябва да отговаря бандата, а едно от тях е да имат договор с лейбъл, което тук имат двама души на кръст. Лейбълите, които само дистрибутират, предполагам че изобщо не влизат в сметката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да, ама... 28.11.2015 15:57:29 отговори + 7 3
От супер сигурен източник (човек, от група, която е кандидатствала за техен съпорт) знам, че това удоволствие струва сериозна петцифрена сума в евро... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бочко 28.11.2015 16:29:09 + 6 3
По принцип има такава практика неизвестните групи да си купуват съпорт позициите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

музикант 28.11.2015 18:50:59 + 9 2
Колкото и минус точки да изгласувате, все ще си е вярно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".