ANTHRAX може да започнат работа по нова музика през лятото

30 мар 2017, 20:45 ч. 563 / 6 3
пред./следв.

   Барабанистът на ANTHRAX Charlie Benante е споделил в скорошно интервю, че групата може да започне работа по нова музика през лятото. Според музиканта, имало останали няколко парчета от записната сесия на последния засега албум на бандата, "For All Kings" (2016), които могат да послужат като "зародиш" за ново издание. Миналата година ANTHRAX промотираха "For All Kings" и в България на 31 май, заедно с траш метъл титаните SLAYER. 

 

anthrax



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 31.03.2017 12:34:06 отговори + 0 2
Всичко е хубаво само че лично Аз съжалявам само за едно,че не дойдоха нито веднъж с Джон Буш в Б-я и че Беладона не изпълнява песните от периода с Джон.А има толкова хубави албуми издадени с Джон.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bUNGY 29.01.2018 18:48:02 + 0 0
Е, те идваха с него , но за съжаление концерта се провали заради буря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anthrax!!! 31.03.2017 00:06:16 отговори + 2 1
Дано скоро пак ги видим на живо! На концерта със Слейър се представиха отлично! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".