ARCH ENEMY с първа нова музика от четири години насам, вижте видеото "Deceiver, Deceiver"

21 окт 2021, 14:07 ч. 1510 / 4 4
пред./следв.

   Мелодичните детметъли ARCH ENEMY представиха новия си сингъл. Парчето се казва "Deceiver, Deceiver" и е първата нова песен на групата от 2017 г. насам., когато се появи актуалния ѝ дългосвирещ студиен албум "Will to Power".

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към "Deceiver, Deceiver", продуциран от Patric Ullaeus. Премиерата на видеото се състоя в 19 ч. българско време.

още за:

Arch Enemy


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Demonion 21.10.2021 16:32:24 отговори + 6 0
Довечера и клип след 19:00ч.. в yuotube....Много добра песничка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 21.10.2021 14:41:39 отговори + 11 7
Чичо Мишу най-после се сети, че леко трябва да се отклони от еднаквите неща, които прави през последните 15 години.

Не, че е велика, просто за мен е освежаващо да чуя как се опитват дори и мъничко да сменят формулата и да демонстрират, че все още имат желание да правят актуална музика.

Личното ми мнение е, че това парче трябва да е най-плоското в целия албум. В тази банда винаги са свирили едни от най-уважаваните метъл музиканти, а издават предимно музика с една и съща формула, дано този път поривът за свежест надделее над навика и чуем повече от потенциала на бандата.

Силно се надявам да дадат поле за изява на Лумис - би било глупост да вземат един от най-интересните и наложени метъл композитори и китаристи и да го ползват само като бек китарка. Както направиха в Will To Power, ебаси смотания албум...

Същото важи и за Синекоска, и барабанчика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БлекМетълХипстър 22.10.2021 10:31:31 + 2 0
АА е групата на чичо ти Мишу. Той е основателят и композитор и както може да се досетим, егото му е голямо. Аз лично не си го представям да даде свобода на Луумис да блесне с композиране. Но не може да се отрече, че е добър маркетингов ход да го наеме. Луумис пък вероятно му допадат парите, които печели. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 22.10.2021 11:05:54 + 2 0
Съгласен съм с всичко, което казваш. Честно казано, аз не мисля, че има друга причина Лумис да е вътре, освен парите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".