ART OF ANARCHY съдят вокалиста Scott Stapp за 1,2 млн. долара

20 фев 2018, 07:02 ч. 797 / 2 0
пред./следв.

   ART OF ANARCHY е супергрупа с участието на вокалиста на CREED Scott Stapp, басиста на DISTURBED John Moyer и китариста Ron "Bumblefoot" Thal (ex-GUNS N' ROSES). 

   Наскоро обаче фирмата на основателите на формацията Jonathan Votta (китари) и Vincent Votta (барабани) е завела съдебен иск срещу фронтмена за 1,2 млн. долара. Те го обвиняват, че е отказал да участва в турнето на бандата, както и в промоционални фотосесии и заснемане на видеоклипове. 

   Освен това, компанията е платила на Stapp 200 хил. долара предварително, които певецът е пожелал да се приемат като заем. Той обаче е участвал в само 18 концерта на ART OF ANARCHY през миналата година и не се е появил на насрочени снимки за клип през октомври.

   Интересно е, че през 2015-а ART OF ANARCHY се опитаха да съдят и бившия си вокалист Scott Weiland за 20 млн. долара, обвинявайки го, че не е участвал в промоцията на първия албум на бандата и че е получил 230 хил. долара аванс. Weiland така и никога не се е изявявал на живо с групата, а един месец преди смъртта си заведе насрещен иск с твърдението, че ART OF ANARCHY използват без позволение името му за реклама на групата и дебютното ѝ издание.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".