AVENGED SEVENFOLD с нов албум през юни, гледайте видео към първия сингъл - "Nobody"

14 мар 2023, 17:10 ч. 751 / 12 2
пред./следв.

   Американските метъли AVENGED SEVENFOLD правят мистериозен и интригуващ анонс в този момент в официалния си канал в "YouTube".

   Живото излъчване започна на 7 март, а днес в 17:00 ч. българско време е кулминацията. Очаква се най-вероятно квинтетът да обяви нов албум. Съвсем скоро ще разберем какво е съобщението на музикантите към техните почитатели. Гледайте видеото в реално време.

  Вече е ясно какво има да каже бандата - нов студиен албум, който ще носи името "Life Is But a Dream" и ще излезе на 2 юни. Сега, по-долу, може да видите видеоклип към първия сингъл. Песента се казва "Nobody", режисьор е Chris Hopewell. Парчето е първа нова музика на AVENGED SEVENFOLD от 2016 г. насам. Музикантите са работили по творбата около четири години. Концепцията ѝ е базирана на философията на френския "нов класик" Албер Камю.

 

avenged sevenfold

още за:

Avenged Sevenfold


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sixxx 15.03.2023 08:34:34 отговори + 6 0
Продължават започнатото от The Stage, явно. Парчето звучи доста добре. Да видим.... A7X никога не разочароват, следя ги от едноименния албум. Може би Hail to the king беше прекалено дженерик и лек завой към бът рока (пак доста по-добър от типичните представители на жанра), но бързо се осъзнаха. Евала… чакаме да чуем целия. А на себе си пожелавам, най-сетне да ги видя на живо, ако не тази, другата година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metalfox 15.03.2023 06:33:42 отговори + 3 0
От кога го чакаме този нов албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".