Автобиографията на Rob Halford излиза на български през есента

28 яну 2020, 14:23 ч. 2239 / 9 12
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Rob Halford лично избра българското издателство, което ще издаде книгата му едновременно със световната премиера.

Издателство Hybrid Books с гордост обявява, че дългоочакваната автобиография „Confess" на Роб Халфорд от Judas Priest ще излезе и на български през есента на 2020 г., заедно със световната премиера на книгата.

Познат като „Бога на метъла", Роб Халфорд е най-големият идол за феновете на твърдата музика през последните пет десетилетия. Взривил многократно музикалните класации и променил изцяло атмосферата с признанието за своята хомосексуалност, Халфорд отбелязва 50 години на сцената с „Confess", чрез която предлага на читателите едно твърде лично преживяване, свързано с пристрастеността на вокалиста към коравия звук и тежките субстанции.

Излизането на автобиографията „Confess" съвпада с отбелязването на 50 години Judas Priest и разказва една „вълнуваща, забавна, смущаваща и ужасяваща" история, за която самият Халфорд споделя, че завършва като „Властелинът на пръстените":
„Confess" е уникална и еднократна възможност за мен да покажа всеки един мой аспект. Няма да скрия нищо. Време е да се изповядам.

Книгата ще излезе на български език в луксозно издание с твърди корици заедно със световната премиера на книгата през есента, а любопитното е, че самият Роб Халфорд избра Hybrid Books за български издател на книгата. Припомняме, че Hybrid Books издаде и книгата „QUEEN – Извън прожекторите", посветена на Фреди Меркюри. Халфорд признава, че е огромен фен на Queen и Фреди Меркюри е негов личен идол, и споделя, че винаги е искал да се запознае него.

 

rob halford



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shadowking 28.01.2020 21:05:17 отговори + 13 2
Няма значение какъв е като сексуална ориентация, на кой бряг е и на кой не е. Той e Metal God. Да е жив и здрав и лятото пак в България.
Наскоро видях един учебник по история за 9 клас и в него снимка на Джудас и кратък коментар. Новите поколения ще знаят кои са едни от бащиците на метъла. И в историята и в небесата. Там са Джудас и Халфорд! Велики и вечни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 28.01.2020 21:27:50 + 4 1
Добре де аз само казах какво видях в книгата,нищо повече,а и освен това предполагам, знаеш какъв разврат e било през 80те и по-точно по времето на албума Turbo,така че гей-негей чисто си е имало е яко целия сух там с манекенките и всякакви мацки тогава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 28.01.2020 22:38:43 + 5 0
Братко, не те упреквам. КК си пише в книгата, че в групата са знаели, че Роб е гей. Дори описва интересна случака, как Роб се забавил с някакъв тип в една тоалетна и изнервил чакащите го в бусчето. Но това си било негова работа. Важна е музиката, кефът който ни носят Джудас. Аз ги слушам от 1977 г. Като гледам целият ми съзнателен живот е белязан от тяхната музика. И в най-скапаните моменти като си пусна 3 -4 парчета и веднага оживявам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 28.01.2020 23:19:20 + 0 1
Слушаш ги от 1977... Лъжеш, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не знам 29.01.2020 05:30:31 + 6 0
Що да лъже? Не си ли виждал на концерти 60 годишни хора ли? Говоря най-вече за концерти в големите зали и на стадиони. Или ти не ходиш на такива концерти? И да не ходиш добре е да знаеш, че такива хора съществуват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 29.01.2020 08:31:47 + 0 0
До Не знам: Липсата на реална представа кой стои зад никнеймовете води до безсмислени коментари като моя, а после и твоя Тая година навършвам 55 и слушам Джудас от 1980, така че 1977 си е нещо реално Само където трудно можеш да ме видиш по големите фестове, вися си по клубовете... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не знам 29.01.2020 11:01:19 + 0 0
Сега пък липсата на реална представа кой стои зад никнеймовете тук. Ти какво искаш - коментари където всеки е със снимката си от личната карта с три имена и ЕГН. Та ако каже някой, че слуша Джудас от '77 и ЕГН-то не отговаря - да го заклеймим като лъжец? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 29.01.2020 11:24:49 + 2 1
Да знаете не упреквам никой,просто ми направиха впечатление едни неща,цитирам:
''Роб е бил стопроцентов гей.Макар,че като се замисля,се сещам за един случай в Линкс Павилион на Кромър Източна Англия.Годината беше 1974 или 1975-а.Онази нощ имаше едно красиво момИче,което беше много красиво.Адски гореща мацка.
Мисля,че Роб я заби
-Oнова момиче миналата вечер-зачудихме се всички-Той дали...?(Ами точно това е да )
Toва беше единственият път,в който изпитах частичка съмнение.(Аз си мисля,че това съмнение всъщност трябва да е много)
''От време на време имаше някои флиртове по пътя,на които нямаше как да не обърнем внимание.''
Много дълго стана,ама нищо.Shadowking пак вземи да прочетеш книгата за всеки случай
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 29.01.2020 11:33:44 + 2 0
Деца. В класическия случай на гей няма 90%, няма 50%, няма 20 или 10%.
Просто навремето обществото е потискало и карало гейовете в много по-голяма степен да се крият, натрапвало им е, че това е нещо много лошо. И много от тях дълго време не са се осъзнавали и са се мъчели да не бъдат такива. Или пък нарочно са спяли и с жени, за да не им се подиграват или да не ги мислят за обратни.
Сетете се и в 'Бохемска Рапсодия' горкият Фреди как отначало се луташе, че даже се и ожени. Това не го прави половин или 1/3 гей.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 28.01.2020 17:46:12 отговори + 7 3
Да не се окаже, че всъщност е на двата бряга и е **** и жени Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............ 28.01.2020 20:09:04 + 2 0
Ти съмняваш ли се, че е **** жени? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 28.01.2020 20:29:55 + 4 0
Ако си чел книгата на КК, предполагам знаеш за какво става въпрос Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".