BABYFACE CLAN е последната група за "Voinegovtsi Wrong Fest 2015"

6 апр 2015, 15:12 ч. 976 / 2 1
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Вече е ясна и последната група, която ще вземе участие в третото издание на Wrong Fest на 20 и 21 юни, 2014. Към армадата от артисти се присъединяват българските пост–пънк провокатори Babyface Clan, които участваха и миналата година. Фестивалът реши да запази традицията да потвори поне една група от предходното си издание.

Противоречивия фронтмен Насо Русков, космичния китарист Чарли и мачкащата, като машина, ритъм секция в лицето на Деян Драгиев - Даката и Боби Струкански, превръща всяко едно изпълнение на Клана, в провокативно и незабравимо за очите, ушите и всички крайници зрелище. Групата ще се качи на сцената в “Правилния ден” от фестивала (неделя, 21.06.) преди британските алтърнатив хулигани The Subways, чийто съпорт BFC бяха и на предишния им концерт в София през 2012.

За дългите години на своето съществуване, BFC имат многобройни гигове и турнета с артисти от ранга на Placebo, Groove Armada, The Subways, Molotov, Stereo MC's, Asian Dub Foundation, Sheep on Drugs, Dead Kennedys и много други.

Билети на цена 35 лв (до 20.05) за двата фестивални дни могат да бъдат закупени от www.boxoffice.bg, www.ticketlogic.bg или от The Wrong Bar на ул. Шейново 18 в София.

Ето я и програмата:

Wrong Day 20.06
Valley of the Sun (US) 
Planet of Zeus (GR)
Анимационерите
Tuber (GR)
Kottarashky & The Rain Dogs 
Marauders Inc 
Tona (SRB)
The Flying Detachment


Right Day 21.06
The Subways (UK)
Truckfighters (SE)
Babyface Clan
Popa Sapka (RO)
Plastic Bo.
Wooldozer (RO)
Hayes and Y





Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bowie му майката 7.04.2015 12:18:01 отговори + 0 6
Страхотен фестивал на достъпни цени. Адмирации! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".