Българската съпруга на Jeff Scott Soto получи американско граждантство

15 яну 2021, 01:37 ч. 1451 / 9 5
пред./следв.

   Световноизвестният вокалист Jeff Scott Soto (Yngwie Malmsteen, TALISMAN, W.E.T., SONS OF APOLLO и мн. др.) съобщи преди броени часове, че българската му съпруга, чието име е Елена, е вече гражданка на САЩ.

   Това се случва девет години след като избраницата му се е преместила да живее в Америка. Музикантът публикува в социалната мрежа "Фейсбук" снимка на сертификата за гражданство, на който може ясно да се види, че дамата на сърцето му е родена в България. Jeff честити на жена си, че тя е вече американка. Въпреки политическата криза зад Океана в момента, честитим ѝ и ние. Подобни кризи съвсем не липсват и у нас, а със и без кризи Щатите са желано място за втора родина от много хора в целия свят. 

   През миналата година Soto трябваше да посети отново страната ни, за да участва на фестивала "Изкуството е..." в Монтана с Johnny Gioeli и Ronnie Romero, но събитието бе отменено заради пандемията от коронавируса. Фестивалът е пренасрочен за 2021-ва, като предстои да бъде уточнена точната дата.

 

Снимка: Официален Фейсбук профил на J.S.Soto

още за:

Jeff Scott Soto


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Знайко 15.01.2021 13:45:40 отговори + 10 6
Голяма новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Незнайко 15.01.2021 14:07:01 + 6 3
Че виж колко пъти е прочетена, харесана, коментирана и т.н. Верно е голяма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пиперко 15.01.2021 11:24:41 отговори + 12 10
Колкото по-далече от кочината, толкова по-добре. Едно време земя на славни герои, днес убежище за най-низшите същества на планетата. Скотове, орки, биячи и коври. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 15.01.2021 11:44:59 + 13 2
Затова момичето отишло пак при скот, но американски .
Аман от хейтъри! Тук има достатъчно хубави неща, заради които да стоиш. Може и да не ни е наред държавата заради глупостта и некомпетентността на разни политици, но заради тях няма да мразим приятелите, роднините и природата си. Защото омразата към родината е всъщност омраза към себе си.
Честито на жената, да живее с Джеф дълги години.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 15.01.2021 11:19:19 отговори + 10 1
Честито на Елена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".