Барабанистът Deen Castronovo напуска официално THE DEAD DAISIES

24 яну 2021, 10:30 ч. 636 / 5 0
пред./следв.

   Преди няколко дни стана ясно, че супергрупата THE DEAD DAISIES ще се възползва отново от услугите на барабаниста Tommy Clufetos (Ozzy Osbourne, BLACK SABBATH) за предстоящото си турне, на което ще промотира новия си албум.

   Нямаше яснота относто статута на досегашния ударник на бандата Deen Castronovo (екс-JOURNEY, REVOLUTION SAINTS), освен че той има здравословни проблеми, които му пречат да изнася концерти. Вчера, 23 януари, музикантът разпространи изявление, в което съобщава, че официално се разделя с THE DEAD DAISIES. Той ще се посвети на семейството си и ще се подложи на операцията, която се налага да му бъде направена. Castronovo благодари на феновете и коментира, че няма търпение да се види отново с тях на живо.

  THE DEAD DAISIES ще свирят на втория ден на фестивала "Midalidare - Rock in the Wine Valley" (16 юли) в село Могилово (поръчай билет онлайн).

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".