Барабанистът на DEEP PURPLE Ian Paice е получил мини инсулт

17 юни 2016, 08:53 ч. 3206 / 7 3
пред./следв.

   По-рано тази седмица британските рок динозаври DEEP PURPLE отмениха концертите си в Швеция и Дания поради здравословни проблеми на един от музикантите в групата. Сега е разпространена повече информация по случая.

   Барабанистът Ian Paice съобщава, че на 14 юни сутринта се събудил и е установил, че дясната част на тялото му е неподвижна и не може да движи дясната си ръка и пръсти. Той е бил откаран ведната в болница, където се е установило, че е получил мини инсулт (преходна исхемична атака). Незабавните мерки са дали ефект и се очаква Paice да се възстанови напълно. До тогава барабанистът ще се подложи на медикаментозно лечение. Ian обещава да се завърне на сцената още следващия месец, извинява се на феновете и уточнява, че това са първите концерти на DEEP PURPLE, които пропуска от създаването на групата през 1968 г.

 

още за:

Ian PaiceDeep Purple


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пърпъл 17.06.2016 23:13:13 отговори + 7 1
А ти да си чувал, че Моцарт не отменя Бетовен? Що за профанско менение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 17.06.2016 22:04:01 отговори + 1 6
Учител?!? Ти да си чувал за Ниил Пърт? За Саймън Филипс? За барабанистите на Дъ Ху- Киит Муун и Кени Джоунс? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс 17.06.2016 19:38:31 отговори + 4 1
Велик си Учителю! Пази се, моля те! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".