Барабанистът Simon O'Laoghaire се връща в PRIMORDIAL, групата влиза в студио през ноември

17 окт 2010, 11:44 ч. 353 / 2 3
пред./следв.
PRIMORDIAL съобщават за завръщането в състава на барабаниста Simon O'Laoghaire, който бе изгонен за неприемливо поведение по време на посещение на групата в Гърция през юни тази година. В крайна сметка фронтменът и лидер на бандата Alan "Nemtheanga" Averill смята, че дългогодишният ударник O'Laoghaire е истинският барабанист на PRIMORDIAL и няма кой да заеме по-добре мястото му. Все пак, за предстоящите в близко бъдеще шоута временно кожите ще налага Cathal Murphy. Същевременно групата е почти готова с материала за новия си албум и вече е запазила време в студио за ноември и декември, когато ще започнат записите за предстоящата й творба.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Slacoth 20.10.2010 12:57:46 отговори + 0 0
И според мен O'Laoghaire е истинският барабанист на PRIMORDIAL и няма кой да заеме по-добре мястото му.
Наскоро си мислех, че след изгонването му, с тази уникално-звучаща група е свършено, но за щастие нещата си идват на мястото.
Надявам се в новия албум да има по-малко хеви метъл и повече паган звучене, както им подхожда най-много.
Евала!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ицо 17.10.2010 23:49:40 отговори + 0 0
Да бе! Ииии, направо съм подивял за тази група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ceno Dreata 17.10.2010 13:33:59 отговори + 0 0
Aбе да се стегнат и да дойдат пак, че колко 7 години минаха от концерта им тука ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".