BARONESS са "смаяни" от номинацията им за "Грами"

8 дек 2016, 10:26 ч. 631 / 4 4
пред./следв.

   Фронтменът на BARONESS John Baizley разказва как се е почувствал, когато групата е научила за номинацията ѝ за "Грами" в категорията "Най-добро метъл изпълнение" за песента "Shock Me". В момента BARONESS са на турне в Нова Зеландия и са разбрали, че са номинирани за престижната музикална награда рано сутринта по време на път. Baizley е бил събуден от голямо количество съобщения на телефона му и имейли. "Бях смаян от това, което се случваше и същисан да разбера, че нашите приятели от GOJIRA също са в списъка", коментира John. "Благодаря ти, който и да си ти, който е решил да бъдем номинирани", допълва той. 

   "Shock Me" е песен от актуалния албум на BARONESS "Purple", който излезе през декември 2015-а, но е включен в номинациите за 2016 г. Другите номинирани в метъл категорията са GOJIRAKORNMEGADETH и PERIPHERY. Призовете ще бъдат връчени на 12 февруари.

 

още за:

BaronessJohn Baizley


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 8.12.2016 19:50:32 отговори + 1 4
"Dystopia" беше един от най-добрите метъл албуми тази година, а Царевицата дори не свирят метъл... Защо такива позьори с вече забравения си албум са категоризирани "метъл", а пък Металика, след такъв траш шедьовър, какъвто не са издавали от 80-те насам, са в категория "рок"? И какво общо има Бийонсе с рок музиката, не можах да разбера. Да бяха сложили поне и Бийбър в някоя рок/метъл класация... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.12.2016 19:52:53 + 0 4
По темата: Мегадет трябваше да спечелят, Металика трябваше най-малкото да са номинирани, а Бийбър и Царевицата трябваше да са с разменени места... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 9.12.2016 05:36:56 + 1 4
Ти кажи Млековара и Рибатон кога Грами?Te Korn си имат,не ги мисли.И те и Slipknot ,и Deftones,и Rage against the machine, и Tool,че и Nine inch nails.Последните две години обаяе голяма излагация с тея Ghost„няма такава утрепана група.За Tenacious D пък въобще не искам да коментирам.Джак Блек е голям актьор,но само до там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 9.12.2016 11:23:55 + 2 0
Сабатон вече бяха номинирани за грами, та нищо не се знае по-нататък.

Новият албум на Металика е много далече от шедьовър, в най-добрия случай малко над средняшки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".