Barry Gibb от BEE GEES издава първи соло албум от 32 години насам

28 юни 2016, 17:47 ч. 690 / 3 3
пред./следв.

   Легендарният вокалист на BEE GEES Barry Gibb обяви, че ще издаде първия си самостоятелен албум от 32 години насам през есента. Творбата ще носи заглавието "In The Now". Последният, засега, соло албум на музиканта "Now Voyager" датира от далечната 1984 г. BEE GEES издадоха своя финален запис през 2001-ва.

   Продуценти на "In The Now" са самият Gibb и John Merchant. В записите участват музикантите от бандата на Barry от турнето му през 2014 г.

 

още за:

Barry Gibb
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 29.06.2016 13:42:31 отговори + 1 3
Така е написано, че все едно само той е бил вокалист на Бий Джийс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 29.06.2016 16:13:10 + 4 1
Ако видиш написано Почина легендарният китарист на Slayer Джеф Ханеман - какво си мислиш, че само той е бил китарист на Slayer ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 4.07.2016 11:37:04 + 1 0
Имах предвид, че става въпрос за вокална група като цяло и всички в нея са наравно вокалисти, освен, че свирят и на инструмент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".