Басистът Magnus Rosen подписва с бразилски лейбъл за новия си соло албум

31 май 2016, 08:48 ч. 458 / 3 0
пред./следв.

   Бившият басист на HAMMERFALL Magnus Rosen подписа договор за световно разпространение на новия си соло албум с бразилския лейбъл "Furia Music Records". Творбата, със заглавие "The World Changes", се очаква да излезе през втората половина на 2016 г. Албумът е повече инструментален, а като гост-изпълнители се изявяват бившият вокалист на BLACK SABBATH Tony Martin, барабанистът Anders Johansson (екс-HAMMERFALL), както и шведските класически музиканти George Keczan (роял), Johan Stengard (саксофон), Carolina Sandgren (вокали) . "The World Changes" не е хеви метъл албум, а е амбиент музика вдъхновена от меланхолията, фантазията и духа на севера. По-долу може да видите обложката и списъка с песни на албума.

01. Centuries of Memories
02. The bridge from the past to the future
03. Soul Essence
04. The World Changes
05. Celestial Port
06. Bach Badinerie
07. Ack Varmeland du skona
08. The World Wide Blues
09. E Lucevan Le Stelle
10. The Castle of Imagination

 

magnus-rosen-2016-the-world-changes

още за:

Magnus Rosen


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".