Басистката Mia Wallace е била уволнена от ABBATH

29 яну 2020, 07:40 ч. 1641 / 10 5
пред./следв.

   Басистката Mia Wallace (още в TRIUMPH OF DEATH и NIRYTH) съобщи, че е "била принудена" да напусне ABBATH - групата на бившия фронтмен на IMMORTAL.

   В изявление по повода музикантката споделя, че участието ѝ в ABBATH е било предизвикателство, като тя е доволна и горда от постигнатото. Освен това, Mia е била напълно лоялна към Abbath, дори на катастрофално приключилия концерт-фиаско в Аржентина, когато е останала на сцената до самия край.

   До момента, в който всичко е приключило за Wallace. Тя е получила телефонно обаждане, продължило 5 минути, от мениджъра на групата, който ѝ е казал, че ABBATH вече нямат нужда от нея. Освен това, е била предупредена да не се опитва да говори с никой от останалите музиканти от бандата. Неприятната новина е дошла в навечерието на европейското турне на групата, за което тя се е подготвяла усилено и дори е отменила други планове, за да може да участва.

   Обиколката започна през миналия уикенд в Германия. В рекламния трейлър за турнето Abbath, чиито проблеми с алкохола предизвикаха провала на гостуването в Южна Америка, съобщава че е трезвен от два месеца. През ноември музикантът влезе в клиника, за да лекува зависимостите си.

 

още за:

AbbathMia Wallace


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 1.02.2020 13:21:35 отговори + 1 1
"Побелях и остарявам, но в сърце те нося. Цял живот аз алкохолик и мекере оставам, пък макар и просяк." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 29.01.2020 14:28:53 отговори + 15 0
Явно успехите на Абат в алкохолната подготовка водят до проблеми с психиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Guci 29.01.2020 13:12:44 отговори + 12 1
Тъжно...страхотен музикант е Abbath, но явно като човек е дупка...И това го пиша като голям фен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 29.01.2020 08:29:47 отговори + 20 0
Миа да не се корка. С Том Уориър в Triumph of Death ще й е по-добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Koronavirus 29.01.2020 08:05:31 отговори + 26 0
Сега какво ше излезе, че Абат е типипчния бг работодател? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".