BENEDICTION издават новия си албум през октомври, гледайте видеото "Rabid Carnality"

7 авг 2020, 13:08 ч. 763 / 7 2
пред./следв.

   След като по-рано тази година британските дет метъл ветерани BENEDICTION отложиха пускането на новия си албум заради пандемията от коронавируса COVID-19, днес музикантите обявиха новата дата на издаване - 16 октомври.

   Дискът ще носи името "Scriptures" и ще се разпространява чрез "Nuclear Blast". По-долу може да видите траклиста и обложката, както и да гледате официалния видеоклип към парчето "Rabid Carnality", което е част от предстоящата творба. Видеото е заснето от "Black Serpent Promotion".

01. Iterations Of I
02. Scriptures In Scarlet
03. The Crooked Man
04. Stormcrow
05. Progenitors Of A New Paradigm
06. Rabid Carnality
07. In Our Hands, The Scars
08. Tear Off These Wings
09. Embrace The Kill
10. Neverwhen
11. The Blight At The End
12. We Are Legion

още за:

Benediction


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dr.Gore 7.08.2020 16:18:37 отговори + 4 0
Аз също смятам, че Benediction е сред малкото групи, които не изневериха на стилът си и винаги ще имат уважението ми. Надявам се, че целият албум ще е толкова добър, колкото песента от клита. А и Дейв не е забравил как да реве :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 7.08.2020 15:57:01 отговори + 6 0
Жестоко! Безкомпромисно! Истински олд-скул дет! И Обичуъри се запазиха такива. И като визия и като музика. Бравос и на двете групи, но най-вече на Бенедикшън! Има надежда, братя! Щом още се прави такава музика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".