BESTIA ATER с бивши членове на HYPERBOREA работят по дебютен албум

30 май 2020, 13:44 ч. 1598 / 9 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BESTIA ATER са в студиото, показват обложката на дебютния си албум

Българската Blackened Death Metal група BESTIA ATER, което буквално означава "черен звяр", работи в столичното Mrdr Sound Studio по записите на дебютния си албум "Anno . Bestia . Chrysallis". Процесът се извършва под ръководството на Иво Иванов (ENTHRALLMENT). Очаква се изданието да е готово след няколко месеца, като момчетата планират да го издадат самостоятелно.

BESTIA ATER е проект на двама бивши членове на HYPERBOREA - Кирил Кирилов (вокали, текстове) и Динко Димов (бас, автор на музиката). Групата включва и двама гост-музиканта: Вили Нешев (китари) и Филип Филипов (барабани).

Групата показа обложката на "Anno . Bestia . Chrysallis". Цялостният художествен проект на изданието е дело на басиста Динко Димов, който споделя: "Самата картина, самото излъчване на артуърка изразява едно чудовище, едно същество, което идва от светлината към мрака, към огъня, и все едно да си го представим, че незнанието и невежеството раждат страховете. Фактически от това същество излизат множество по-малки същества, които фактически са страховете, които се раждат при съчетаването на невежеството и незнанието."

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kamael 4.06.2020 10:48:29 отговори + 1 2
Ще е любопитно какво ще представят старите кучета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Матерпичку 30.05.2020 22:50:13 отговори + 2 3
Надявам се говориш за твоя пичкуматер? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Доди Алфайет 30.05.2020 18:35:46 отговори + 3 4
БестиапичкумАтер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Макс Кавалера 30.05.2020 14:37:35 отговори + 5 6
Със Киро има Хипербореа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даниел 30.05.2020 23:20:38 + 6 3
С Киро има и Bestia Ater! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".