Beth Hart издаде новия си албум "War in My Mind"

3 окт 2019, 15:36 ч. 1160 / 7 0
пред./следв.
Платено съобщение

   Beth Hart издаде новия си албум "War in My Mind" на 27 септември. Това е нейният тринадесети студиен албум след "Fire on the Floor" (2016) и колаборацията с Joe Bonamassa от 2018 г. "Black Cofee".

   "Сега аз съм най-открита и най-много себе си", казва Beth Hart за своя албум. "Преминах през дълъг път на изцеление, и вече се чувствам комфортно с моите тъмни страни и с демоните си. Чувствам се еднакво добре с нещата, от които се срамувам, и с нещата, с които се гордея".

   Лирик-видео към заглавната песен на "War in My Mind":

 


   "Нещо изключително" писа "Таймс" за нея. "Гардиан" възхвалява "дръзките ѝ, замислени и сърдити" изпълнения. А почитателите ѝ казват "Аз не слушам Beth, а чувствам Beth".

   Beth Hart идва за втори път у нас - на 10 декември в зала "Арена Армеец". Билетите са в продажба в системата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

още за:

Beth Hart
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".