Без България в новите тур-дати на NEW MODEL ARMY

5 юни 2020, 20:41 ч. 579 / 5 4
пред./следв.

   Английската пост-пънк/рок банда NEW MODEL ARMY обяви новите дати за европейското си турне, което бе отложено от пролетта за есента поради мерките, свързани с пандемията от коронавируса COVID-19.

   Групата трябваше да осъществи ново гостуване в България на 29 март. След отмяната на концертите родните организатори "Threechords Record Store" съобщиха, че шоуто е пренасрочено за 15 ноември. NMA вече публикуваха новите си дати от 2 юли до 18 декември.

   В разписанието не присъства концерт в София и изобщо в България. Денят 15 ноември е свободен, но на 14-и NEW MODEL ARMY са в Цюрих, Швейцария, а на 16-и - във Виена, Австрия. След това бандата продължава обиколката си в Германия, така че едва ли ще отскочи до нашата страна около тези дати. Всъщност Justin Sullivan и компания адресират концертите в нашата столица, Солун, Атина и Истанбул и коментират, че ще гостуват тук през 2021 г.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SID 6.06.2020 16:17:01 отговори + 1 1
И аз ги слушам. Уникална група. Бях на два техни концерта - незабравими преживявания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 6.06.2020 09:44:08 отговори + 5 6
Тези пък кой ги слуша тук? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duff 6.06.2020 09:58:34 + 2 0
Аз ги слушам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 5.06.2020 20:55:44 отговори + 3 1
"Цюрих, Германия" е добре казано. Айде обратно в четвърти клас по география, че швейцарското посолство е пуснало протестна нота... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".