Билетите за рок-операта "Nostradamus" на Николо Коцев са в продажба

26 авг 2016, 09:26 ч. 2050 / 5 1
пред./следв.

   На 18 и 19 ноември Държавна опера Русе ще представи премиерно рок-операта на Николо Коцев "Nostradamus". В постановката ще участват Александър Атанасов - в ролята на Nostradamus, Звезди Керемидчиев - Inquisitor, Амалия Ненова - Anne Gemelle, Bjorn Lodin (Швеция) - Storyteller, Thomas Vikstrom (Швеция) - Soldier / Ghos, Mehmet Kaya (Турция) - King Henry II и Blanca Nizic (Швеция) - Catherine De Medici. Разказвач на текст ще бъде актьорът Ненчо Балабанов. Рок партиите ще бъдат изпълнявани от музикантите от група КИКИМОРА.

   Вече са в продажба билетите за събитието. Те се разпространяват в мрежата на "Eventim" с цени 30, 40 и 50 лв. (поръчай онлайн).

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен...Но Красив! 26.08.2016 13:16:36 отговори + 2 5
Още се моля да я поставят и в София... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".