Blaze Bayley получи сърдечен удар, състоянието му е стабилно

27 мар 2023, 07:46 ч. 1803 / 6 3
пред./следв.

   Бившият вокалист на IRON MAIDEN Blaze Bayley е получил сърдечен удар и в момента е в болница, където се лекува. Новината съобщиха мениджърите му Mark Appleton и Christopher Appleton.

   59-годишният певец се е намирал в дома си, когато на 25 март вечерта е бил откаран в спешното отделение, където е получил необходимите грижи. Състоянието му е стабилно и се очаква да се вземе решение дали да бъде опериран и как да продължи лечението му.

   Bayley е в добро състояние на духа, но е разочарован, че е принуден да отмени всички свои концерти през март и април. Феновете могат да върнат билетите си, но бандата му призовава почитателите да ги запазят за бъдещите пренасрочени дати. Те обещават вокалистът на се върне на сцената при първа възможност. Що се отнася до турнето между юни и ноември - предстои да се вземе решение, според състоянието на Blaze, дали и кои от концертите ще бъдат отложени и кои ще се състоят.

 

blaze bayley

още за:

Blaze Bayley


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 27.03.2023 19:14:30 отговори + 28 0
Някои хора го подценяват като певец,НО ЗА МНОГО Е ПЕВЕЦ ОТ НАЙ-ВИСОКА КЛАСА!
За мен също албумите които записа с Девиците са ми едни от най-любимите класически метъл издания...
Подкрепа и Възможно НАЙ-ПЪЛНОЦЕННО И СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЖЕЛАЯ НА БЛЕЙЗ...
И адски земен и човечен ЧОВЕК Е...Фен като нас...Живота доста удари му нанесе в последните десетина години,но това вместо да го сломи ще го направи още по-силен...
Горе рогата Блейз...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!аз 27.03.2023 15:49:50 отговори + 25 0
Оправяй се човече!!! Ти си Легенда! Металното сър[е не ще спре! The Man Who would not Die.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 27.03.2023 10:33:34 отговори + 29 0
Дръж се, Блейз! С теб сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".