"BMG" ще издадат първия официален документален филм за Ronnie James Dio

19 фев 2020, 08:30 ч. 2267 / 13 3
пред./следв.

   Музикалната компания "BMG" обяви, че ще издаде първия официален документален филм за легендарния певец Ronnie James Dio, който ще обхваща цялата история на звездата. Лентата е оторизирана и се създава с одобрението на наследниците на вокалиста.

   През изминалата 2019 година "BMG" увеличиха дяла на документални музикални филми в своята продукция, вкл. заглавия за David Crosby, Joan Jett и др.

   По филма за Dio все още се работи. Той ще включва непоказвани досега снимки и видеоматериали от личния му архив. Ще бъдат добавени и откровени интервюта с неговите най-близки роднини, приятели и колеги. Режсьори са Don Argott и Demian Fenton ("Framing John DeLorean", "Believer", "Last Days Here"), продуценти - Don Argott, Sheena Joyce и Kathy Rivkin Daum. Изпълнителен продуцент е Wendy Dio.

 

още за:

Ronnie James Dio


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Истински рокаджия 19.02.2020 18:39:34 отговори + 3 1
Редно е да го канонизират за светец!Такъв талант няма да се роди в следващото хилядолетие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal forever 19.02.2020 15:50:02 отговори + 5 1
Браво! Нямам търпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 19.02.2020 09:34:13 отговори + 10 0
Браво! Очаквам с интерес. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".