Бонуси за феновете на GAMMA RAY, RHAPSODY OF FIRE, AMON AMARTH и SEPULTURA

7 фев 2014, 11:44 ч. 537 / 9 7
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

BGTSC има удоволствието да ви съобщи, че всеки закупил до 20 Март пропуски за трите концерта на GAMMA RAY & RHAPSODY OF FIRE, AMON AMARTH и SEPULTURA ще участва в томбола и гарантирано ще спечели една от следните награди:
- Meet & Greet с една от групите;
- CD, DVD или подарък от официалния мърч на групите;
- Ваучер за 50% намаление от цената на билета за някое от останалите събития на BGTSC до края на месец юни тази година;
- Пропуск за някое от останалите събития на BGTSC до края на месец юни тази година;
- Подарък от партньорите на BGTSC.

В играта участват всички редовно закупени пропуски по еденично на редовна цена, тези с отстъпка или като комбиниран билет. Резултатите ще бъдат обявявени поетапно на 22 Март, 25 Април и на 3 Юни на официалната фейсбук страница на BGTSC и в партньорската мрежа. Печелившите ще бъдат уведомени и лично.
Това което трябва да направите е да изпратите двата или трите бар кода от пропуските на адрес events@bgtsc.eu и да ни посочите псевдоним или име, с което желаете да бъдете обявявен.

Да припомним, че:

Концерта на GAMMA RAY ще се състои на 27 Март от 20.00 часа в зала „Универсиада”. Редовните цени на билетите са 35 лева на предварителна продажба и 45 лева в деня на събитието.

Концерта на AMON AMARTH ще се състои на 30 Април от 20.00 часа в зала „Универсиада”. Редовните цени на билетите са 40 лева на предварителна продажба и 50 лева в деня на събитието.

Концерта на SEPULTURA ще се състои на 8 Юни от 20.00 часа в клуб Mixtape5. Редовните цени на билетите са 40 лева на предварителна продажба и 50 лева в деня на събитието.

Като част от бъдещата си политика организатора пусна в обръщение и следните два варианта:

1. „Комбиниран билет” за Amon Amarth и Sepultura на специална цена от 70 лева. Ще се продава до 20 Март включително.

Билетите за двете събития и комбинирания билет за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

2. Притежателите на билети за концерта на GAMMA RAY & RHAPSODY OF FIRE ще могат да закупят билети за AMON AMARTH и SEPULTURA на цени от 35 лева до 20 Март включително.

Това е възможно само в централният офис на ИвентимБГ (EventimBG) с адрес: гр. София, ул. Граф Игнатиев 22, ет. 2, ап.3. Работно време: от 10 до 18 ч. Ако нямате възможност да посетите на място можете да пишете на адрес info@eventim.bg

Въпросите си към организатора можете да зададете на events@bgtsc.eu

Предстои оповестяването на групи, награди и подробности!




Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rock`N`Troll 8.02.2014 23:18:08 отговори + 0 0
Първият промоутър, който по някакъв начин се е замислил за феновете. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен съм 7.02.2014 16:35:15 отговори + 0 0
Супер
Палци горе!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 7.02.2014 15:05:56 отговори + 0 0
@Кра, не успя да измислиш за какво да се заядеш ли? Чак се чудя как си жертвал от времето си, за да прочетеш, че и да коментираш статия, която явно не те интересува. Айде, хубав ти ден и гледай по-позитивно на нещата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кра 7.02.2014 14:20:33 отговори + 0 0
И още една нова дума научих днес: "обявявен" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кра 7.02.2014 14:19:22 отговори + 0 0
"...по еденично..." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Warrior 7.02.2014 12:05:53 отговори + 0 0
Искам и с викингите и Sepultura ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Warrior 7.02.2014 11:49:41 отговори + 0 0
Вече чакам не само концертите нетърпение ))
Искам искам среща с Гамите ))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".