Brian May е претърпял лек сърдечен удар

25 май 2020, 17:11 ч. 1015 / 8 1
пред./следв.

   Китаристът на британските рок легенди QUEEN Brian May публикува съобщение на официалния си сайт, в което говори за скорошни здравословни проблеми, които са му се случили.

   Неотдавна музикантът сподели, че е разкъсал мускул, докато работи в градината си. Болката, която е изпитвал, е била много силна и това е накарало лекарите да се усъмнят в причината. След ядрено-магнитен резонанс (ЯМР) е открит прищипан нерв в гърба на May, както и че около 10-ина дни му е прилагано грешно лечение. 

   Грешката е поправена и Brian вече се чувства много по-добре, но по време на всички това е претърпял и лек сърдечен удар. Китаристът описва преживяното като болка в гръдния кош, продължила около 40 минути. За щастие - без последствия. Личният му лекар го е закарал до болницата, където са направени допълнителни изследвания. Докторите са установили, че три артерии на музиканта са били близо до запушване, което е можело да причини фатален изход. Благодарение адекватната намеса на лекарите опасността е преминала и в момента May е в по-добро състояние.

 

brian may

още за:

Brian MayQueen


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Boliarin 27.05.2020 08:17:01 отговори + 2 0
Ето когато има адекватни мерки се лекува човек. Ние за съжаление имаме медицински кадри но повечето са в чужбина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".