Броени часове до концерта на PANTERA в София, вижте видео от залата

26 май 2023, 16:05 ч. 2612 / 11 0
пред./следв.

   Остават три часа до очаквания с огромен интерес концерт на PANTERA в София. Събитието е тази вечер в бившата "Арена Армеец" и ще започне с изпълнение на турската банда BLACK TOOTH, последвано от изява на родните ODD CREW

   Очаква се Phil Anselmo, Rex Brown, Charlie Benante и Zakk Wylde да се качат на сцената в 21:30 ч. Шоуто е първо от европейското им турне, като четиримата музиканти са в столицата ни от няколко дни и вече имаха възможност да разгледат забележителностите на София

   По-долу може да гледате видео от приготовленията в залата, което е публикувано от профила на PANTERA във "Фейсбук" и споделено от организаторите "Fest Team" преди около 40 минути. Вижте и схема на мястото:

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".