Bruce Dickinson изнесе първи соло концерт от 22 години насам, вижте сетлист

14 апр 2024, 08:46 ч. 1274 1
пред./следв.

   Фронтменът на британските легенди IRON MAIDEN Bruce Dickinson започна турнето за представяне на самостоятелния си албум "The Mandrake Project", който излезе през миналия месец. Дискът е първа соло творба за певеца от 19 години насам.

   "Сирената" изнесе и първи от 22 години самостоятелен концерт на 12 април в клуб "Whisky A Go Go" в Западен Холивуд, Калифорния. Изпълнени са общо 15 песни, чиито имена може да видите по-долу. Съставът на групата на вокалиста е: Chris Declerq (китара), Philip Naslund (китара), Tonya O'Callaghan (бас), Dave Moreno (барабани) и 
Mistheria (клавишни).

   Както знаете, Dickinson ще осъществи и първия си концерт като соло  изпълнител в България на 16 юли. Събитието ще се състои в "Arena Sofia" (Колодрума) в Борисовата градина. Билетите са в продажба в мрежата на Ticketstation.bg.

   Сетлист на Bruce Dickinson от 12.04.2024, "Whisky A Go Go", Калифорния:

01. Accident of Birth
02. Abduction
03. Laughing In The Hiding Bush
04. Afterglow Of Ragnarok
05. Chemical Wedding
06. Many Doors To Hell
07. Tears Of The Dragon
08. Resurrection Men
09. Rain On The Graves
10. Frankenstein (THE EDGAR WINTER GROUP cover)
11. Gods Of War
12. The Alchemist
13. Darkside of Aquarius
Бис:
14. Jerusalem
15. Road to Hell

 

bruce dickinson

още за:

Bruce Dickinson


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tyr 14.04.2024 08:51:08 отговори + 11 0
Супер сетлист. На втората вечер има леки промени, но пак са много добре. С нетърпение чакам да дойде у София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".